Oletko etsimämme timantti?

Haluatko hyvän meriitin cv:hesi? Tiesitkö, että lähes kaikki siivoustyötä tehneet henkilöt työllistyvät paremmin myös tulevaisuudessa muille aloille, koska siivoustyö vaatii asennetta ja ahkeruutta. 


Tee rohkea päätös positiivisesta muutoksesta ja mahdollisuudesta. Jos olet työttömänä, et saa eläkekertymää, joten jokainen työ tuottaa eläkekassaa.


Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä ja tällä työllä ylläpidät myös lihaskuntoasi, vaikka ei liian raskaasta työstä olekaan kyse.


Voit tehdä myös osa-aikatyötä, mutta innokkaille tekijöille kertyy arkipäivät ma-pe klo 8-15.30 välillä yleensä täyteen.

 

Jos nautit käsillä tekemisestä ja sisustaminen on lähellä sydäntäsi, tämä työpaikka kannattaa tsekata. 

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, koska koulutamme sinut perusteellisesti tehtävään. Eduksi katsotaan hyvä suomenkielen tai ukrainan/venäjänkielen puhe- ja kirjoitustaito.

 

Heitä siivousalan ennakkoluulot romukoppaan ja tartu elämäsi tilaisuuteen! Tule meille ja lähde kohti unelmaasi.
Meillä ei juosta kieli vyön alla, koska laadusta emme koskaan tingi. Perehdytys-/koeajan jälkeen maksamme bonusta laadukkaasta työstä jokaiselle työtunnille.


Meillä ei myöskään tartte orijaalla ja henkilöstön hyvinvointi on sydänasiamme ❤️


Mikäli olet ennakkoluuloton ja rohkea tarttumaan uusiin tilaisuuksiin ja näet itsesi yhtenä jengin jäsenenä, täytä alla oleva hakemus tai laita lyhyt esittely itsestäsi ja cv osoitteeseen ep@talonhenki.fi


Palkka
 
Palkkaus koostuu kolmesta portaasta, ensimmäinen työ-kuukausi on ns. harjotteluaikaa, jolloin maksamme harjoittelijan tuntipalkan Kiinteistöpalvelualan TESsiä noudattaen. Sen jälkeen, kun olet valmis itsenäiuseen työhön ja perehdyttäjämme on asian varmistanut, pääset 2. palkkaluokkaan. Laatu-bonus tulee 4-6 kk:n jälkeen aloittamisesta ja se on 1,5€/h normaalin palkan päälle.

 

Hae timanttijengiimme!

Kasvuvauhtimme on nopeaa, joten tarvitsemme jatkuvasti uusia tekijöitä.

Oletko sinä etsimämme timantti, joka voisi kuulua upeaan joukkoomme?

Jätä rento ja vapaamuotoinen hakemus meille ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

No file selected
Timanttitiimimme puolesta haluan kiittää sinua hakemuksestasi! Ystävällisesti Petriina