Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy

Luo arkeen luxusta tasokkailla siivous- ja kodinhoitopalveluilla

Ystävällisen asiakaspalvelun cleanerit apunasi Seinäjoella

Yhteydenotto

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy työllistää tällä hetkellä 14 siivousalan kokenutta ja palvelualtista ammattilaista. Meille erityisen tärkeää on huolehtia henkilökuntamme hyvinvoinnista kaikilla mittareilla sekä maksaa heille hyvin tehdystä työstä kilpailukykyinen korvaus. Tutustu ystävällisiin ja tunnollisiin cleanereihimme alla ja ota yhteyttä, niin sovitaan sinunkin kotisi tai yrityksesi puhtaanapidosta! Toimialueemme kattaa Seinäjoen sekä muun Etelä-Pohjanmaan alueen.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy Kati Harjunpää

Kati Harjunpää, head cleaneri, hyvinvointi- ja catering-vastaava, työsuojeluvaltuutettu

Olen koulutukseltani aikuisliikunnanohjaaja, mutta siivous on minulla päätyö. Toimenkuvaani kuuluu siivouksen ohella uusien työntekijöiden perehdyttäminen ja laadunvarmistus. Lisäksi vastaan varastokirjanpidosta ja huolehdin siitä, että kaikilla työntekijöillämme on asianmukaiset siivousvälineet ja riittävästi siivousaineita. Kuulun myös yrityksen ohjausryhmään, jonka tehtävänä on toimintamme jatkuva kehittäminen ja henkilökunnan työhyvinvoinnin ylläpitäminen.  Toimin myös yrityksen työsuojeluvaltuutettuna. 

Siivoaminen on ollut minulle aina salainen intohimo ja nautin, kun saan siivota ja näen kätteni jäljen. Puhdas koti näkyy ja tuoksuu, ja siellä on ihana rentoutua. Sen tunteen haluan antaa myös asiakkaille. Minulta löytyy vahvaa kokemusta myös catering-alalta, joten palvelen asiakkaitamme myös erilaisissa juhlissa vastaten tarjoilusta. Minulta löytyy myös levoton jauhopeukalo, jos leipomuksia tarvitaan.

Talonhenki on mielestäni hyvä työpaikka, koska meillä on mahtava työporukka ja hyvä yhteishenki. Työkavereilta saa aina tukea ja vinkkejä. Meillä otetaan kaikki huomioon ja perehdytys on hyvin kattava. Työhyvinvoinnista huolehditaan hyvin.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy Julia Niemi

Julia Niemi, tiimi cleaneri

Olen tarkka ja iloinen nuori nainen Seinäjoelta.  Koulutukseltani olen kokki ja toimitilahuoltaja. Siivousalan kokemusta löytyy jo kuuden vuoden ajalta, josta Talonhengen tiimissä runsaat neljä vuotta. Osallistun osittain myös uusien työntekijöiden perehdyttämiseen.

Pidän siitä, kun näen työssäni kätteni jäljen ja saan antaa hyvän mielen asiakkaille puhtaasta ja siististä kodista ja toimitiloista. 

Talonhenki on hyvä työpaikka, koska meillä on hyvä työporukka. Työpaikan arvot ovat kohdillaan ja kaikki kunnioittavat toisiaan. Töihin on aina kiva mennä ja työpäivät ovat monipuolisia.

Petriina Alanko, laskutus

Olen ahkera ja tunnollinen nuori nainen Seinäjoelta. Opiskelujeni ohessa  hoidan Talonhengen asiakaslaskutusta.  Kuulun myös Talonhengen ohjausryhmään.

Minulle on tärkeää, että onnistun tekemässäni työssä.  Laskutuksessa ehdoton tavoitteeni on saada laskut ajallaan ja kerralla oikein.  Kunnioitan Talonhengen arvoja, koska ne ovat lähellä sydäntäni.  

Talonhenki on hyvä työpaikka, koska työ on tosi monipuolista sekä itsenäistä. Työstä jää hyvät eväät elämän varrelle. Meidän työyhteisössä on hyvä yhteishenki.

Jenna Tastula, keikka-cleaneri, catering

( keikkaluonteiset kotisiivoukset lauantaisin ja catering-palvelut viikonloppuisin)

 

Olen ammatiltani catering-alan palveluvastaava ja teen päätyöni keittiöllä julkisella puolella. Koska siivoaminen on minulle mielekästä puuhaa, haluan tehdä sitä vapaa-ajallani tarvittaessa. Rakastan sitä tunnetta, kun saan asiakkaan kodin hohtamaan esimerkiksi myyntiin-siivouksissa tai muuttosiivouksissa. Lisäksi tietysti kertaluonteiset koti- ja erilaiset juhlasiivoukset hoituvat lauantaisin. 

Tässä työssä parasta onkin se, että omien käsien jälki näkyy heti. Käsillä tekeminen on muutenkin se mun juttu ja usein minut tavoittaakin keittiöstä loihtimassa kakkuja ja leivonnaisia erilaisiin juhliin. Olen siis tarvittaessa myös Talonhengen catering-palvelussa mukana. 

Talonhengessä on mahtava yhteishenki ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen, vaikka työ onkin pääasiassa itsenäistä. 

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy Heidi Kotti

Heidi Kotti, cleaneri

Olen tunnollinen ja ahkera pintakäsittelyalan opiskelija Ylistarosta. Olen ensimmäistä vuotta Talonhengessä ja tykkään työstäni tosi paljon, kun sitä saa tehdä itsenäisesti ja näen heti kätteni jäljen. Meillä on tosi hyvä työilmapiiri ja minut on otettu hyvin vastaan uutena cleanerinä. 

Opiskelujeni vuoksi teen pääsääntöisesti iltasiivouskohteina erilaisia toimistosiivouksia, mutta viikonloppuisin ja koululomilla keikkailen myös kotisiivouksien parissa. 

 

Rosa Peltoniemi, media assistentti, cleaneri

Olen iloinen ja aktiivinen perholaissyntyinen nuori nainen. Ammatiltani olen media-assistentti sekä lastenohjaaja. Tein neljä vuotta media-alan hommia ja kaipasin aktiivisempaa ja vaihtelevampaa työtä.

Muutin Seinäjoelle ja liityin Talonhengen timanttitiimiin kotisiivouksia tekemään. Tuotan Talonhengelle myös markkinointimateriaalia sekä somen päivityksiä.
Talonhengen työporukka on tiivis, toisiaan kannustava ja siksi työssä on helppo viihtyä. 

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy Roosa Raunioniemi

Roosa Raunioniemi, cleaneri ja kotijärkkäri-vastaava (äitiyslomalla 2.11.21-)

Olen koulutukseltani kokki, mutta siivous on aina ollut minulle intohimo, siispä halusin tehdä siitä itselleni myös työn.

Olen perheellinen ja asustelen Seinäjoella perheeni kanssa. Luonteeltani olen iloinen, ahkera ja tunnollinen. Tässä työssä motivoi oman käden jäljen näkeminen, sekä ihmisten auttaminen. Talonhengellä on hyvä yhteishenki, työpäivät ovat mukavia. On myös ihana nähdä erilaisia kauniita koteja.

 

Annukka Salo, tiimi cleaneri, catering

Olen ammatiltani leipuri-kondiittori ja kokki.

Asustelen Seinäjoella perheeni kanssa.

Olen luonteeltani iloinen, ahkera ja tunnollinen työntekijä. Rakastan tehdä käsillä

työtä, siksi nautin myös käsitöiden tekemisestä.

Minut näkeekin usein ompelukoneen tai saumurin ääressä ja sukkien kutominenkin on kivaa vaihtelua.

Siivouksessa kiitollisinta onkin se, kun näkee juuri kättensä jäljen.

On ihana jättää asiakkaalle puhdas koti ja lähteä iloisin mielin töistä kotiin.

 

Talonhengellä vastaan pääasiassa kotisiivouksista, mutta myös yrityspuolen siivoukset hoituvat ja ovat kivaa vaihtelua. Toimin myös uusien työntekijöiden ohjaajana ja perehdyttäjänä aina tarvittaessa ja työsuojeluvaltuutetun varavaltuutettuna. 

Tarvittaessa olen mukana myös caterin-palveluissa.

Talonhenki on työpaikkana monipuolinen ja yhteishenki on timanttinen.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy Sara Piirto

Sara Piirto, cleaneri

Olen 23-vuotias seinäjokelainen, iloinen ja tunnollinen nuori nainen. Opiskelen kasvatus- ja ohjausalaa. Olen tänä vuonna aloittanut Talonhengellä ja pidän työstä, sillä se on monipuolista ja työtä saa tehdä itsenäisesti. Minusta on kiva, kun näen oman työn tulokset ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Pidän myös siitä, että työpaikalla on niin hyvä yhteishenki. Toimin iltasiivouskohteissa yrityssiivouksissa.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy Elina Kuivila

Elina Kuivila, cleaneri

Olen iloinen ja pirteä, ilmajokinen nuori nainen, joka nauttii siivoustyöstä toisen työn vastapainona. Työskentelenkin Talonhengellä iltasiivouskohteessa yrityssiivouksessa. Tykkään siitä, että voin osin vapaasti valita työaikani ja saan puhdasta jälkeä toisen työpaikalle. Talonhenki on hyvä työpaikka minulle koska se mahdollistaa sen, että voin tehdä toimistosiivouskohteissa iltatöitä toisen työni ohella. Meillä on mahtava työporukka ja aina on kivaa kun kokoonnumme yhteen.

Anne Vähäkoski, service manageri, työsuojelupäällikkö

Olen työskennelyt Talonhengessä vuodesta 2016 lähtien edeten cleaneristä service manageriksi. Vastaan henkilöstön perehdyttämisestä ja kouluttamisesta sekä opastamisesta. Lisäksi vastaan asiakassopimuksista ja sopimusasiakkaidemme muuttuvista tilanteista. Kuulun myös yrityksen ohjausryhmään, jonka tehtävänä on jatkuvasti kehittää yrityksen toimintaa ja toimintatapoja sekä henkilöstön työhyvinvointia. 

 

Olen ahkera, tunnollinen ja luotettava sekä kunnioitan Talonhengen arvoja. Talonhenki on hyvä työpaikka, koska voin itse kehittää omaa työtäni ja organisoida työpäivääni. Nautin täällä työskentelystä, kun saan toteuttaa itseäni. Kaikissa sopimusasiakkaiden toimintaan liittyvissä asioissa minut saa parhaiten kiinni ep@talonhenki.fi tai puhelimitse 044-309 9398

 

Tatiana Valkama, keikka-cleaneri, catering-palvelut (keikkasiivoukset lauantaisin ja catering-palvelut viikonloppuisin)

 

Olen ammatiltani kirjanpitäjä ja teen päätyöni taloushallinnon parissa. Olen toiminut yli vuoden kokopäiväisenä cleanerinä Talonhengessä, mutta saatuani koulutustani vastaavan työpaikan, halusin lähteä kokeilemaan myös sitä työtä.

 

Nautin työstäni Talonhengessä ja siksi halusin jatkaa ns. keikka-cleanerinä, eli tarvittaessa hoidan mm. muutto- ja myyntiinlaitto-siivoukset, normaalit kertaluonteiset kotisiivoukset sekä tietysti erilaiset juhlasiivoukset arkilauantaisin.

 

Nautin siitä, että saan auttaa asiakasta nostamaan asuntonsa myyntiarvoa ja tietysti auttamaan arjessa ja juhlahumun keskellä. 

Olen tarvittaessa myös Talonhengen catering-palvelussa mukana ns. assarina Katin, Annukan tai Jennan kanssa. 

Talonhengessä on positiivinen ilmapiiri ja työntekijästä pidetään hyvää huolta. 

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy Karita Alanko

Karita Alanko, leaderi

Olen seinäjokelainen yrittäjä ja minulla on yli  20 vuoden kokemus siivousalalta; organisoinnista, kehittämisestä, myynnistä ja myös johtamisesta. Viimeisin tutkintoni on ylempi AMK -tradenomi. 

Nautin siististä kodista ja sisustamisesta. Harrastan näyttelemistä, laulamista ja erilaisia käsitöitä sekä liikuntaa omilla ehdoillani. Työni Talonhengessä on haaveeni täyttymys ja teen tätä työtä täyrestä syrämmestä. Autan mielelläni kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa.

Minna, cleaneri

Olen estettikasta, tunnelmien luomisesta ja siististä ympäristöstä nauttiva, huolella ja sydämellä työnsä hoitava, nuori nainen. Elämä on elämistä varten, joten ajatus Sinun arkesi helpottamisesta siivouksen osalta, on minulle työssäni se kantava voima. Lämpöinen tunne hiipii aina pikkuvarpaisiin saakka, kun voin osaltani olla antamassa Sinulle aikaa elämän merkityksellisille hetkille. 

Oma vapaa-aikani täyttyy remontoiden, luontoa hengittäen, koiran ensimmäistä elinvuotta ihmetellen ja hyviä ideoita toisen puoliskon päänmenoksi ja toteutetttavaksi keksien. 

Yhteistyössä on voimaa, kuten Talonhengen työyhteisössäkin. Aina valmiina auttamaan olevat työkaverit ovat arvokas osa tätä työtä. 

Lotta Hakala, cleaneri

Olen ennakkoluuloton, laadusta tinkimätön cleaneri Seinäjoelta. Toimin Talonhengellä pääasiassa kotisiivouksen parissa, mutta tarvittaessa myös yrityssiivouspuolella.

Eläimet ovat lähellä sydäntäni, siksi vapaa-aikani kuluukin pääasiassa lemmikkieni kanssa.  Koska työ on fyysistä, pidän kuntoani yllä kuntosalilla käyden, mutta vastapainona harrastan myös piirtämistä ja erilaisia käsitöitä. 

Nautin saadessani tehdä itsenäistä työtä ja haluan helpottaa asiakkaideni arkea.

Meillä Talonhengellä on huippu työporukka, jossa kaikkia tuetaan ja kannustetaan yhdessä. 

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy:ssä sinua palvelevat ammattitaitoiset ja ystävälliset cleanerit. Ota yhteyttä, palvelemme Seinäjoen seudulla!

Yhteystiedot

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jos et hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia. Lisätietoja. Hyväksyn evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä.