Henkilöstö

 

Hienoa, olet edennyt seikkailussasi pisteeseen, jossa pääset kurkistamaan meidän aarrekammioomme. Täältä sinä löydätkin…hiiltä. Kyllä, hiiltä. Ai miksikö tämä on meidän suurin aarteemme? No katsos, kun nämä hiilet ovat vain tietyissä olosuhteissa lopullisen olomuotonsa saavuttaneita kimpaleita. Ne ovat ainutlaatuisia, uskomattomilla ominaisuuksilla varustettuja ja valoa ympärilleen heijastavia timantteja! Jotkut kutsuisivat heitä henkilökunnaksi, mutta meille nämä 14 siivousalan kokenutta ja palvelualtista ammattilaista ovat niin arvokkaita, ettei heitä voisi timanttia vaatimattomammalla nimellä kutsua. Ole hyvä, vieritä sivua alas, niin pääset tutustumaan säkenöiviin, tunnollisiin ja kodistasi aidosti välittäviin cleanereihimme. He odottavat juuri Sinun ottavan yhteyttä, jotta voimme sopia kotisi tai yrityksesi puhtaanapidosta! Toimialueemme kattaa Seinäjoen, sekä muun Etelä-Pohjanmaan alueen.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy:n timantit odottavat jo malttamattomina yhteistyötämme

Ystävällisen asiakaspalvelun cleanerit apunasi Seinäjoella

Yhteydenotto

Julia, tiimi cleaneri

Olen tarkka ja iloinen nuori nainen Seinäjoelta.  Koulutukseltani olen kokki ja toimitilahuoltaja. Siivousalan kokemusta löytyy jo kuuden vuoden ajalta, josta Talonhengen tiimissä lähes viisi vuotta. Osallistun osittain myös uusien työntekijöiden perehdyttämiseen.

Pidän siitä, kun näen työssäni kätteni jäljen ja saan antaa hyvän mielen asiakkaille puhtaasta ja siististä kodista ja toimitiloista. 

Talonhenki on hyvä työpaikka, koska meillä on hyvä työporukka. Työpaikan arvot ovat kohdillaan ja kaikki kunnioittavat toisiaan. Töihin on aina kiva mennä ja työpäivät ovat monipuolisia.

Oksana, cleaneri

Я из Украины, приехала в Финляндию 03/22 в связи с началом войны , супруг работал уже в Финляндии на протяжении 5 лет. В Украине последние 10 лет работала в пивной компании, сначала торговым представителем 4 года а потом менеджером по продажам 6 лет. До этого работала продавцом в продуктом магазине. По натуре я трудолюбивый и ответственный человек,стараюсь делать свою работу от начала и до конца как можно лучше. Я начала работать в Talonhenki 10/22 и благодарна за возможность, которую мне предоставили, не зная финского или английского языка. В Talonhenki работает приветливый , дружелюбный, трудолюбивый и услужливый персонал.


Olen kotoisin Ukrainasta, muutin Suomeen 03/22 sodan alkamisen vuoksi, mieheni on työskennellyt Suomessa jo 5 vuotta. Ukrainassa viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt olutyrityksessä, ensin myyntiedustajana 4 vuotta ja sitten myyntipäällikkönä 6 vuotta. Ennen työskentelin myyjänä ruokakaupassa. Olen luonteeltani ahkera ja vastuullinen ihminen, pyrin tekemään työni alusta loppuun mahdollisimman hyvin. Aloitin työni Talonhengellä 10/22 ja olen kiitollinen tilaisuudesta, joka minulle annettiin ilman suomen tai englannin kielen taitoa. Talonhengellä on vieraanvarainen, ystävällinen, ahkera ja avulias henkilökunta.

Heidi, cleaneri

Olen tunnollinen ja ahkera pintakäsittelyalan opiskelija Ylistarosta. Olen ensimmäistä vuotta Talonhengessä ja tykkään työstäni tosi paljon, kun sitä saa tehdä itsenäisesti ja näen heti kätteni jäljen. Meillä on tosi hyvä työilmapiiri ja minut on otettu hyvin vastaan uutena cleanerinä. 

Opiskelujeni vuoksi teen pääsääntöisesti iltasiivouskohteina erilaisia toimistosiivouksia, mutta viikonloppuisin ja koululomilla keikkailen myös kotisiivouksien parissa. 

 

Annukka, tiimi cleaneri, catering

Olen ammatiltani leipuri-kondiittori ja kokki.

Asustelen Seinäjoella perheeni kanssa.

Olen luonteeltani iloinen, ahkera ja tunnollinen työntekijä. Rakastan tehdä käsillä

työtä, siksi nautin myös käsitöiden tekemisestä.

Minut näkeekin usein ompelukoneen tai saumurin ääressä ja sukkien kutominenkin on kivaa vaihtelua.

Siivouksessa kiitollisinta onkin se, kun näkee juuri kättensä jäljen.

On ihana jättää asiakkaalle puhdas koti ja lähteä iloisin mielin töistä kotiin.

 

Talonhengellä vastaan pääasiassa kotisiivouksista, mutta myös yrityspuolen siivoukset hoituvat ja ovat kivaa vaihtelua. Toimin myös uusien työntekijöiden ohjaajana ja perehdyttäjänä aina tarvittaessa ja työsuojeluvaltuutetun varavaltuutettuna. 

Tarvittaessa olen mukana myös caterin-palveluissa.

Talonhenki on työpaikkana monipuolinen ja yhteishenki on timanttinen.

 

Roosa, cleaneri ja kotijärkkäri-vastaava 

Olen koulutukseltani kokki, mutta siivous on aina ollut minulle intohimo, siispä halusin tehdä siitä itselleni myös työn.

Olen perheellinen ja asustelen Seinäjoella perheeni kanssa. Luonteeltani olen iloinen, ahkera ja tunnollinen. Tässä työssä motivoi oman käden jäljen näkeminen, sekä ihmisten auttaminen. Talonhengellä on hyvä yhteishenki, työpäivät ovat mukavia. On myös ihana nähdä erilaisia kauniita koteja.

Elina, cleaneri

Olen iloinen ja pirteä, ilmajokinen nuori nainen, joka nauttii siivoustyöstä toisen työn vastapainona. Työskentelenkin Talonhengellä iltasiivouskohteessa yrityssiivouksessa. Tykkään siitä, että voin osin vapaasti valita työaikani ja saan puhdasta jälkeä toisen työpaikalle. Talonhenki on hyvä työpaikka minulle koska se mahdollistaa sen, että voin tehdä toimistosiivouskohteissa iltatöitä toisen työni ohella. Meillä on mahtava työporukka ja aina on kivaa kun kokoonnumme yhteen.

Tatiana, keikka-timantit, catering-palvelut (keikkasiivoukset lauantaisin ja catering-palvelut viikonloppuisin)

 

Olen ammatiltani kirjanpitäjä ja teen päätyöni taloushallinnon parissa. Olen toiminut yli vuoden kokopäiväisenä cleanerinä Talonhengessä, mutta saatuani koulutustani vastaavan työpaikan, halusin lähteä kokeilemaan myös sitä työtä.

 

Nautin työstäni Talonhengessä ja siksi halusin jatkaa ns. keikka-cleanerinä, eli tarvittaessa hoidan mm. muutto- ja myyntiinlaitto-siivoukset, normaalit kertaluonteiset kotisiivoukset sekä tietysti erilaiset juhlasiivoukset arkilauantaisin.

 

Nautin siitä, että saan auttaa asiakasta nostamaan asuntonsa myyntiarvoa ja tietysti auttamaan arjessa ja juhlahumun keskellä. 

Olen tarvittaessa myös Talonhengen catering-palvelussa mukana ns. assarina Katin, Annukan tai Jennan kanssa. 

Talonhengessä on positiivinen ilmapiiri ja työntekijästä pidetään hyvää huolta. 

Lotta, cleaneri (opintovapaalla, lomitukset)

Olen ennakkoluuloton, laadusta tinkimätön cleaneri Seinäjoelta. Toimin Talonhengellä pääasiassa kotisiivouksen parissa, mutta tarvittaessa myös yrityssiivouspuolella.

Eläimet ovat lähellä sydäntäni, siksi vapaa-aikani kuluukin pääasiassa lemmikkieni kanssa.  Koska työ on fyysistä, pidän kuntoani yllä kuntosalilla käyden, mutta vastapainona harrastan myös piirtämistä ja erilaisia käsitöitä. 

Nautin saadessani tehdä itsenäistä työtä ja haluan helpottaa asiakkaideni arkea.

Meillä Talonhengellä on huippu työporukka, jossa kaikkia tuetaan ja kannustetaan yhdessä. 

Selma, cleaneri

Olen ammatiltani elintarvikealan valmistaja, mutta halusin kokeilla jotakin uutta ja siivous oli juuri sitä. Työssä näkee oman osaamisensa ja käden jäljen, joka motivoi tähän työhön. Työssä oppii kaikkea erinlaista ja kattavaa osaamista tulevaisuutta varten. Luonteeltani olen iloinen, ahkera ja positiivinen työntekijä.

 

Siivoilen Talonhengellä iltakohteissa toimistosiivouksissa, mutta myös välillä kotisiivouksien parissa.
Minut otettiin lämmöllä vastaan tähän tiimiin ja työporukka on pirteä ja mahtava. Kaikki siivoukset opetettiin ja perehdytys oli hyvä, joten mitään ei tarvinnut ennaltaan osata.

Daria, tiimi cleaneri, Arjen apuri-vastaava

 

Olen kotoisin Venäjältä, Kivennavalta. Suomeen olen muuttanut teinityttönä vuonna 2005. Asun perheeni kanssa Ylistarossa. Siivoaminen ja sisustaminen on lähellä sydäntäni. Mikä sen mukavampaa, kun tehdä sitä mistä tykkää myös työkseen, nähdä oman käden jälki ja tuoda helpotusta muiden arkeen.

 

Vastaan Talonhengellä venäjänkielentaitoisten (mm. ukrainalaisten) työntekijöiden perehdyttämisesta yrityksen kulttuuriin ja toimintatapoihin. 

 

Ammatiltani olen lähihoitaja, päätin kumminkin vaihtaa alaa 11/'21 ja siirryin Talonhengelle cleanerin toimeen. Luonteeltani olen sosiaalinen, ahkera ja tunnollinen työntekijä. Lähihoitaja-taustani avulla olen mukana kehittämässä ja koordinoimassa Arjen apuri-palvelua. 

 

Talonhengellä on mukava ilmapiiri, tukea ja opastusta saa aina sitä pyytäessä.

Mila, cleaneri

 

Olen Varsinais-Suomesta vastikään tänne Pohjanmaalle muuttanut yhden lapsen äiti. Sukujuureni ovat täältä kotoisin. Koko ikäni olen asunut Etelässä ja tämä on elämäni suurin ja rohkein päätös kääntää uusi sivu elämässäni.

Ammatiltani olen puutarhuri, mutta sitä alaa en ole työkseni tehnyt. Lapsesta asti olen nauttinut siivoamisesta ja olenkin silloin sanonut, että minusta tulee isona siivooja. Olen se tyyppi, joka vieraidenkin luona salaa siivoaa ja järjestelee paikkoja, jopa kengän nauhatkin olen lapsena nätisti ruseteille eteiseen laajuista kengistä laittanut.

Saa nautintoa puhtaudesta, siisteydestä ja järjestyksestä, siitä kun kaikki on tiptop viimeisen päälle. Siivoojana olen tehokas tunnollinen tarkka ja työn jäljestäni olen saanut paljon positiivista palautetta. Kun näin ensi kertaa Talonhengen kotisivut, vaikutuin niistä niin paljon, että otin samantien yhteyttä päästäkseni heidän timanttitiimiin.

Työnantaja ja työntekijät ovat ottaneet minut vastaan uskomattoman upealla tavalla. Kaikki ovat sydämellisiä ja välittäviä ihmisiä.

Tämän parempaa työpaikkaa en olisi voinut kuvitellakaan. Ja mikä parasta, saan ilahduttaa ja siivota asiakkaiden upeita koteja sekä tuoda heille arjen luksusta elämään, tekemällä juuri sitä mistä eniten tykkään.

Jenna, cleaneri

 

Olen tarkka ja järjestelmällinen nuori nainen Seinäjoelta.
Olen aina pitänyt siivoamisesta ja nautin siitä, kun koti on siisti ja järjestyksessä. Talonhengen sivut nähtyäni mietin heti, että tämä voisi olla se minun juttuni. Työssäni pidän siitä, että saan olla koko ajan työntouhussa ja näen työni tuloksen. Toimin Talonhengessä kotisiivouksen parissa ja nautin siitä, kun saan ilahduttaa asiakkaita puhtaalla kodilla.
Työporukka on mukava ja ilmapiiri ystävällinen ja kannustava. Tukea ja apua saa tarvittaessa.

Maiju, cleaneri

 

 

Anne, service manageri, työsuojelupäällikkö

Olen työskennelyt Talonhengessä vuodesta 2016 lähtien edeten cleaneristä service manageriksi. Vastaan henkilöstön perehdyttämisestä ja kouluttamisesta sekä opastamisesta. Lisäksi vastaan asiakassopimuksista ja sopimusasiakkaidemme muuttuvista tilanteista. Kuulun myös yrityksen ohjausryhmään, jonka tehtävänä on jatkuvasti kehittää yrityksen toimintaa ja toimintatapoja sekä henkilöstön työhyvinvointia. 

 

Olen ahkera, tunnollinen ja luotettava sekä kunnioitan Talonhengen arvoja. Talonhenki on hyvä työpaikka, koska voin itse kehittää omaa työtäni ja organisoida työpäivääni. Nautin täällä työskentelystä, kun saan toteuttaa itseäni. Kaikissa sopimusasiakkaiden toimintaan liittyvissä asioissa minut saa parhaiten kiinni ep@talonhenki.fi tai puhelimitse 044-309 9398

Petriina, johdon assistentti, somevastaava

 044 309 9398

Olen ahkera ja tunnollinen nuori nainen Seinäjoelta.

Suoritan tällä hetkellä yrittäjyyden ammattitutkintoa oppisopimuksella Talonhengessä.  Olen mukana yrityksen ohjausryhmässä ja vastaan mm. toiminnan organisoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä ryhmän kanssa. Olen mukana myös rekrytoinnissa ja minut voi usein tavata asiakkaiden kartoituskäynneillä tai muussa viestinnässä. Yrityksen markkinoinnissa ja somenäkyvyydessä näkyy minun kädenjälkeni. 

Minulle on tärkeää, että onnistun tekemässäni työssä.  Kunnioitan Talonhengen arvoja, koska ne ovat lähellä sydäntäni.  

Talonhenki on hyvä työpaikka, koska työ on tosi monipuolista ja palkitsevaa. Työstä jää hyvät eväät elämän varrelle. Meidän työyhteisössä on hyvä yhteishenki ja joka päivä on kiva palata työn äärelle. 

ep@talonhenki.fi tai 044 309 9398

 

Henrietta, myyntireskontra, laskutus ja palkat

 

Olen tarkka ja täsmällinen perheellinen nainen Seinäjoelta. Suoritan tällä hetkellä yrittäjyyden ammattitutkintoa oppisopimuksella Talonhengessä, pääaineena taloushallinto.  

Minulle on tärkeää, että saan tehtyä työni kerralla oikein ja palkat sekä laskutukset hoituvat ajallaan. Yrittäjyyttä minulla on takana jo 10 vuoden ajalta kauneudenhoitoalalta, mutta allergisoitumisen myötä, sain mahdollisuuden lähteä Talonhengen porukkaan. Yrittäjänä taloushallinto on tuttua minulle ja se vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä, joka sopii hyvin luonteeseeni.

Talonhengen porukassa pidetään hyvää yhteishenkeä yllä ja tavataan myös työajan ulkopuolella, esimerkiksi tyhypäivien merkeissä. 

 

Laskutuksiin liittyvissä asioissa voitte kääntyä puoleeni.

taloushallinto@talonhenki.fi tai 040 152 0446 

Karita, leaderi

Olen seinäjokelainen yrittäjä ja minulla on yli  20 vuoden kokemus siivousalalta; organisoinnista, kehittämisestä, myynnistä ja myös johtamisesta. Viimeisin tutkintoni on ylempi AMK -tradenomi. 

Nautin siististä kodista ja sisustamisesta. Harrastan näyttelemistä, laulamista ja erilaisia käsitöitä sekä liikuntaa omilla ehdoillani. Työni Talonhengessä on haaveeni täyttymys ja teen tätä työtä täyrestä syrämmestä. Autan mielelläni kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy:ssä sinua palvelevat ammattitaitoiset ja ystävälliset cleanerit. Ota yhteyttä, palvelemme Seinäjoen seudulla!

Yhteystiedot