Palvelut ja hinnasto

 

Muistatko joskus kuulleesi, tai jopa itse lausuneesi, huokauksen: ”Kuka tämän kaiken siivoaisi?”. Jos olet saapunut tälle sivulle, olet todella lähellä vastauksen löytämistä tähän vuosisatoja ihmisiä askarruttaneeseen kysymykseen. 
Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy.  


Noin. Siinä se nyt tuli.  
Ja aivan totta, Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy siivoaisi sen kaiken, sillä me tarjoamme laadukkaat siivouspalvelut kotisi ja toimitilojesi puhtaanapitoon.  Haluamme palveluillamme helpottaa perheiden ja kiireisten ihmisten arkea sekä tuottaa vaivatonta ja joustavaa palvelua myös eri alojen yrityksille. Toimialueemme kattaa Seinäjoen lisäksi koko Etelä-Pohjanmaan alueen.  


Haaveiletko säännöllisesti toistuvasta siivouksesta, ikkunoiden pesusta, mattojen tai sohvien puhdistuksesta, tavarapaljouden järjestelemisestä, vaiko kertaluontoisista siivoushemmotteluista itselle tai lahjaksi? Olemme myös verraton apu juhlien järjestämisessä, niin siivouksen, kuin catering-palveluidemme osalta. Stressivapaat juhlat, eikö kuulostakin hyvältä? Muun muassa kaikkea tätä me tarjoamme, huolellisesti ja laadukkaasti toteutettuna. Huolehdimme myös niiden osa-alueiden siivouksesta, jotka usein arjen keskellä jäävät vähemmälle huomiolle.  

 

Lehtien sivuilla silmiimme on viime aikoina osunut termi ”kotihäpeä”. Tätä me Talonhengellä emme ymmärrä laisinkaan, sillä jokainen koti on meille arvokas, sillä se on Sinun kotisi. Jokainen koti kätkee sisälleen elävää elämää. Milloin siihen kuuluu sormiruokailun aloittanut pienokainen, sisäsiisteyttä harjoitteleva lemmikki, korkeutta kerännyt pyykkivuori tai aamulla lattialle läikähtäneet aamukahvit. Kaikki tilanteita, joita tapahtuu meille jokaiselle. Meillä tehdään työtä ihminen ihmiselle, joten kotihäpeää ei meidän kanssamme tarvitse potea.  Tutustu alas vierittämällä tarkemmin palveluihimme ja ota siis rohkeasti yhteyttä! 


Muistathan, että voit hyödyntää palveluissamme kotitalousvähennystä. Vuoden 2022 alusta korvausprosentti on noussut 60%:n  ja omavastuu on 100€/vuosi. Kotitalous- ja hoivatyön maksimimäärät nousivat myös alkuvuodesta 2022 jopa 3500 euroon, jonka voi käyttää samassa taloudessa molemmat puolisot hyödykseen. Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua! Kts.  https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/

verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

ja laskuri 

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/

verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

kotitalousvahennyslaskuri/
 
P.S. Käytössämme on Rainbow System –monitoimilaite sekä uutena pilottihankkeena käynnistämämme kotijärkkääjä-palvelu.  Lue lisää alhaalta! 
 

 

Korkealaatuiset siivous- ja kotipalvelut Seinäjoella

Yhteydenotto

Siivouspalvelupaketit 
Siivouspalvelupakettien hintaan vaikuttavat monet seikat. Tähän vaikuttavat mm. siivottavan kohteen pinta-ala, perheen koko, lapsien määrä ja ikä, lemmikit, talon ikä ja pintamateriaalit. Lisäksi saniteettitilojen, tavaroiden/huonekalujen ja mattojen sekä sänkyjen määrä, kodin kerroksellisuus, lasi- ja peilipintojen määrä jne. Me räätälöimme palvelumme juuri Sinun toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan.  Teemme siis aina ensin kodin kartoituskäynnin, jossa selvitämme asiakkaan tarpeet ja tutustumme asiakkaaseen ja kotiin. 
Suosittelemme alkuun myös ns. aloitussiivousta, jolla saadaan toivottu lähtötaso, jota sitten lähdetään hoitamaan säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Kartoituskäynnillä kerromme lisää, joten varaa ilmainen käyntiaika. Suunnitellaan yhdessä juuri Sinua ja budjettiasi parhaiten palvelevat ratkaisut.  

Valitse siivouspalvelupaketti tarpeesi mukaan

Basic

Basic-palvelumme tarkoittaa vakituisesti toistuvaa ylläpitosiivoustyötä. Tässä paketissa käytössämme on asiakkaan imuri lisäsuulakkeineen, sekä kaikki siivousaineet sekä -välineet. Ohjaamme oikeisiin ja tarpeellisiin aineisiin ja välineisiin, jotta saavutamme Talonhengen laatua vastaavan puhtauden. Asiakas huolehtii täydennyksistä sekä välineiden huolloista ja pesuista. 

Luxury

Luxury-palvelu sisältää vakituisesti toistuvien siivouskäyntien työpanoksen lisäksi kaikki tarvittavat pesuaineet sekä siivousvälineet ja niiden huoltamisen. Ainoastaan imurista, sen huolloista ja imuripussien hankinnoista vastaa asiakas itse. Käytämme työssämme laadukkaita ja turvallisia pesuaineita ja asianmukaisia välineitä, joiden avulla siivous sujuu tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Toiveiden mukaan myös hajusteettomat ja eettiset pesuaineet ovat mahdollisia. 

All Inclusive

All Inclusive -palvelupaketti käsittää vakituisesti toistuvat luxury-tasoiset siivouskäynnit tarvittavine pesuaineineen sekä siivousvälineineen. Ainoastaan imurista, sen huolloista sekä imuripussien hankinnoista vastaa asiakas itse. 

Lisäksi All Inclusive -palvelumme sisältää kaksi vuositasolla tehtävää, asiakkaan toiveiden mukaista suurempaa siivousta (esim. kevät- ja joulusiivouksen) sekä ikkunanpesut erikseen sovitun tuntimäärän mukaisesti.

Varaa ilmainen arviointikäynti

Sopimussiivouksen palveluun kuuluu ilmainen arviokäynti siivouskohteessa. Arviointikäynnillä käydään läpi sisäänpääsyt, aikataulut, välineet ja muut käytännön järjestelyt kotisi tai toimitilasi vakituista sopimussiivousta varten. Voit varata ajan arviointikäynnille vaivattomasti nettiajanvarauksellamme. Tuntiperusteista siivousta varten ei tarvita arviointikäyntiä, vaan voit varata suoraan varsinaisen siivouksen.

 

Mikäli nettiajanvaraus on täynnä, suosittelemme kuitenkin yhteydenottoa, niin etsimme sopivan ajan. 

Nettiajanvaraus Ota yhteyttä

Rainbow System – tutkitusti tehokasta puhtautta

Rainbow on täysin uudenlainen siivouksen monitoimilaite, joka mahdollistaa monenlaisten tehokkaiden puhdistusten toteuttamisen. Laite puhdistaa ilmaa poistaen siitä bakteereita ja viruksia. Rainbow on todistettavasti terveyttä edistävä laite, ja sillä on Amerikan allergia- ja astmayhdistyksen sertifikaatti ja sen mattotampparilla on mattosertifikaatti.

Rainbow-monitoimilaitteella voi

 • syväpuhdistaa joko kuivakäsittelynä tampparilla tai pesten pesurilla tekstiilisohvat sekä -tuolit, patjat, auton penkit ja kaikki muut kankaiset pinnat pölystä ja muista partikkeleista.

 • irrottaa hiukset ja karvat hankalista matoista ja kankaisista pinnoista.

 • syväpuhdistaa ja pörhistää matot, jotka ovat raskaiden sänkyjen tai pöytien alla ilman liikuttelua.

 • vesipestä matot suoraan lattialla (käyttökuivat jo samana päivänä).

 • vakumoida ja raikastaa pehmolelut, sänkyvaatteet ym.

 • täi-/lude-kodeissa tukehduttaa eläimet tyynyistä, peitoista ja pehmoleluista vakumoimalla.

 • vesipestä laatta- ja kivilattiat sekä porstata terassit ja parvekkeet.

 • imuroida ikkunaverhot, myös korkeista tiloista.

 • imuroida remonttipöly seinistä ja katosta.

 • puhaltaa ja poistaa pölyn korkeiden tilojen ilmastointiputkien päältä.

 • puhaltaa siitepöly ja lehdet terassilta.

 • imuroida veden sulaneesta pakastearkusta tai astianpesukoneesta.

 • poistaa ja pestä sänkyyn tai mattoon tapahtuneet pissa- tai oksennusvahingot.

Tarjoamme Rainbow-puhdistukset kertaluonteisena palveluna sopimuksen mukaan.

Kysy lisää

Arjen Apuri

Hei, olen Arjen apuri!

 

Muista, että sinä olet arvokas, eikä sinun tarvitse selvitä yksin.

Haluan tulla viettämään aikaa kanssasi.

 

Voin käydä asioilla, tehdä mieleistäsi ruokaa, leipoa, hoitaa pyykkihuoltoa ja tehdä pieniä puutarhatöitä

tai jos kaipaat jotain muuta palvelua, niin älä epäröi kysyä, sillä olen monitaituri. Nämä kaikki asiat voimme tehdä myös yhdessä iloiten ja niiden lisäksi voimme pelata, askarrella, ulkoilla tai viettää muuten yhteistä aikaa.

 

Minulta luonnistuu myös hygienianhoito, kuten aamutoimet, suihkussa käynti ja vaatteiden vaihto.

 

Haluttaessa voi raportoida päivän kulusta läheisille.

 

Siivouspalvelu erillishintaan 

Kysy lisää

Tyhjennys- ja loppusiivous

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysy lisää

Kotijärkkäri-palvelut

Kotijärkkäämisen tarkoituksen on saada turhat tavarat pois ja kiertoon. Jättää vain ne lempitavarat ja vaatteet, jotka ovat sinulle tärkeitä ja tarpeellisia. Aloitamme pilottihankkeena tammikuussa kotijärkkäri-palvelut, jolloin voimme auttaa sinua turhien tavaroiden poisheitoissa ja järkevöitämme kaappiesi sekä varastojesi sisältöjä.

Myös kuolinpesät ja varastokohteet, jossa vaate- ja sisustustavaraa sekä pienhuonekaluja.
Kotijärkkäämisen palvelumaksumme on 46€/h sisältäen alv 24 % sekä matkat Seinäjoen alueella (max. 20 km). Ylimääräiset km veloitamme 0,57 €/km.
Palvelumaksuun kuuluu kartoituskäynti (n. 1 h), jossa suunnittelemme tarpeesi ja kartoitamme tarvittavan kotijärkkäämisajan sekä ohjeistamme säilytysratkaisuissa.
Lisäksi neuvomme kotijärkkäämisen aloituksessa ja annamme ohjeet alustavalle työlle.

Sovimme kotijärkkäyspäivän kanssanne ja aloitamme tärkeän järjestysprojektin sovittuna ajankohtana.

Kysy lisää

Catering-palvelut

Suunnitteletko juhlia, mutta kaipaisit apuvoimia tarjoilun toteuttamiseen? Talonhengeltä löytyy ammattitaitoa ja osaamista myös pitopalveluun! 

Catering-palvelun sisältö suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan herkullisten tarjottavien valmistuksesta ammattitaitoiseen tarjoiluun. Kun etsit asiansa osaavaa pitopalvelua huolehtimaan tilaisuutesi tarjoiluista, käänny puoleemme! Tarjoamme palvelun Seinäjoen seudulla sekä muualla Etelä-Pohjanmaan alueella.

Kysy lisää

Hinnastot

Tuntiperusteinen palvelu

 • Basic-tuntiveloitus sopimusasiakkaille

  42 €/h

 • Luxury-tuntiveloitus sopimusasiakkaille

  44 €/h

 • Kertaluontoinen palvelu, tuntiveloitus

  47 €/h

  Esim. muutto-, remontti-, kausi-, juhla-, lahja- ja suursiivoukset jne.

 • Ikkunanpesu, tuntiveloitus

  47 €/h, sopimusasiakkaat 44 €/h

 • Rainbow-puhdistukset

  47 €/h, sopimusasiakkaat 44 €/h

 • Catering-tarjoilupalvelut

  43 €/h, pyhälisä 100 %

 • Yrityssiivouspalvelut

  37 €/h (alv 0 %),

 • Tukisiivouspalvelu*

  37 €/h (alv 0%)

 • Arjen apuri

  Sopimusasiakkaat 41€/h (sis. alv 24%) tai tukipalveluna* 35€/h (alv 0%) tai kertaluonteisena 43€/h (sis. alv 24%)

 • Kotijärkkäri-palvelu

  Sopimusasiakkaat 42€/h (sis. alv 24%) tai kertaluonteisena 44€/h (sis. alv 24%)

 • Hinnat sisältävät alv 24 %. Palveluhintoihin sisältyy lisäksi kaikki siivousaineet ja -välineet (ei basic) sekä matkat (max. 20 km/suunta). Kauempana olevat kohteet, kilometrikorvaus 0,6572 €/km.

 • *Yksityiset sosiaalihuollon tukipalvelut, kuten kotipalvelut, jotka on tarkoitettu esimerkiksi ikäihmisille (yli 80-vuotiaat) tai henkilöille, joilla on todistettavasti sellainen sairaus, ettei hän kykene itse suoriutumaan kodin askareista ja kuuluu tukipalvelun piiriin.

 • Minimiveloituksemme on Seinäjoen alueella 1,5h ja taajama-alueella 2h. Ulkopaikkakunnilla neuvoteltavissa.

Tilaa laadukkaat siivouspalvelut Seinäjoella Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy:ltä.

Ota yhteyttä