top of page
Talonhenki Ajankohtaista

Ajankohtaista

Hei siivousalan ammattilainen, tule yrittäjänä osaksi Talonhengen tiimiä!

Oletko ylpeä siivousalan ammatistasi, osaat organisoida, sinulla on sosiaalista pelisilmää ja haluat tehdä työtäsi yrittäjähenkisesti?

Saatat olla etsimämme henkilö! Talonhenki etsii joukkoonsa lisää avainhenkilöitä kotisiivouksen viiden tähden luokkaan.

 

Aloita sykähdyttävä polku kotisiivousalan yrittäjyyteen meillä tai jatka jo alkanutta yrittäjämatkaasi Talonhengen tiimissä. Meillä voit aloittaa työskentelyn niin puhtaalta pöydältä kuin myös jo aiemmin hankittujen asiakassuhteiden kanssa.

Olemme kokenut toimija alallamme ja tarjoamme sinulle loistavan paikan kehittyä ammatissasi. Lisäksi saat tueksi lämminhenkisen sekä timanttisen tiimin työkavereita. 🤍

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.8.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ep@talonhenki.fi.

Siivoaja

Haluamme auttaa osaltamme Ukrainan pakolaisia ja luoda heille mahdollisuus aloittaa uutta elämää Suomessa!

Ukraina on sydämissämme, siksi haluammekin osaltamme auttaa sieltä tulleita pakolaisia aloittamaan uutta elämää Suomessa. Olemme jo palkanneet reippaita ja tehokkaita sekä oikean asenteen omaavia ukrainalaisia työntekijöitä timanttijengiimme. He ovat saaneet paljon kiitosta loistavasta asenteesta ja laadukkaasta työnjäljestään.

 

Suomenkieli ei vielä taivu, mutta henkilökunnassamme on kaksi venäjänkielentaitoista työntekijää, joten perehdyttäminen ja tulkkiapu onnistuu loistavasti ja he tulevat saamaan ihan vastaavan koulutuksen, kuin muutkin työntekijämme. 

Toivomme, että asiakaskuntamme on mukana edesauttamassa tässä tärkeässä tehtävässä.🤍

tuemme ukrainaa

Amazing Cleaneri -tapahtuma

Parin vuoden tauon jälkeen olemme täällä taas!


Uudistuneempana ja kehittyneempänä kilpailuna.


Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy:n toimesta ”Miss Beauty Cleaner” on saanut uuden nimen ja ilmeen.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaan tärkein arvo on hyvinvoivat sekä onnelliset cleanerit ja tämän vuoksi haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että siivoustyötä ja siivoojia arvostetaan.


Siivous on yksi tärkeimpiä ja arvokkaimpia asioita elämässämme ja onneksemme sen merkityksen arvostaminen on nyt myös huomioitu julkisesti useiden vaikuttajien toimesta.


Haluamme ylläpitää tätä arvoa ja merkitystä sekä jakaa positiivista suhtautumista siivousalaa kohtaan. Mehän kaikki tiedämme, että jokainen siivooja ansaitsee kiitoksen. Nyt meillä on mahdollisuus antaa se julkisesti!
Vanhat uskomukset ovat kaatuneet ja nykyään siivoojaksi ei pääse kuka tahansa, vaan se vaatii oikeaa asennetta ja alan arvostusta sekä kiinnostusta käsillä tekemiseen.

Emme hae missiä tai mallia, vaan rohkeaa, uloispäinsuuntautunutta ja reipasta henkilöä, joka tekee siivousta pää- tai sivutyönään, täydellä sydämellä ja on ylpeä siitä mitä tekee.

Käy kurkkaamassa tapahtuman sivut Facebookista!

Amazing Cleaneri tapahtuma
bottom of page