top of page

Siivouspalvelumme

Tarjoamme laadukkaita siivousratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka arvostavat puhtautta ja viihtyisyyttä.

Toimimme koko Etelä-Pohjanmaan ja 

Pohjanmaa alueella

Luomme puhtautta tälläkin hetkellä seuraavilla paikkakunnilla:

Vaasa

Ilmajoki

Jalasjärvi
 

Lapua

Alavus

Ylistaro

Mustasaari

Seinäjoki

Isokyrö

Kotisiivous

Kotisiivous

Muistatko joskus kuulleesi, tai jopa itse lausuneesi, huokauksen: "Kuka tämän kaiken siivoaisi? ”.

Jos olet saapunut tälle sivulle, olet todella lähellä vastauksen löytämistä tähän vuosisatoja ihmisiä askarruttaneeseen kysymykseen. 

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy.


Noin. Siinä se nyt tuli.


Ja aivan totta, Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy siivoaisi sen kaiken, sillä me tarjoamme laadukkaat siivouspalvelut kotisi puhtaanapitoon.  Haluamme palveluillamme helpottaa perheiden ja kiireisten ihmisten arkea sekä tuottaa vaivatonta ja joustavaa palvelua myös eri alojen yrityksille. Toimialueemme kattaa Seinäjoen lisäksi koko Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen.  

 

Lehtien sivuilla silmiimme on viime aikoina osunut termi ”kotihäpeä”. Tätä me Talonhengellä emme ymmärrä laisinkaan, sillä jokainen koti on meille arvokas, sillä se on Sinun kotisi. Jokainen koti kätkee sisälleen elävää elämää. Milloin siihen kuuluu sormiruokailun aloittanut pienokainen, sisäsiisteyttä harjoitteleva lemmikki, korkeutta kerännyt pyykkivuori tai aamulla lattialle läikähtäneet aamukahvit. Kaikki tilanteita, joita tapahtuu meille jokaiselle. Meillä tehdään työtä ihminen ihmiselle, joten kotihäpeää ei meidän kanssamme tarvitse potea.  

 

Tutustu alas vierittämällä tarkemmin palveluihimme ja ota siis rohkeasti yhteyttä! 

Ota yhteyttä!
siivouspalvelut
Siivouspalvelupaketit etelä-pohjanmaa seinäjoki

Basic

Basic-palvelumme tarkoittaa vakituisesti toistuvaa ylläpitosiivoustyötä. Tässä paketissa käytössämme on asiakkaan imuri lisäsuulakkeineen, sekä kaikki siivousaineet sekä -välineet.

 

Ohjaamme oikeisiin ja tarpeellisiin aineisiin ja välineisiin, jotta saavutamme Talonhengen laatua vastaavan puhtauden. Asiakas huolehtii täydennyksistä sekä välineiden huolloista ja pesuista. 

siivous pohjanmaa vaasa

Luxury

Luxury-palvelu sisältää vakituisesti toistuvien siivouskäyntien työpanoksen lisäksi kaikki tarvittavat pesuaineet sekä siivousvälineet ja niiden huoltamisen. Ainoastaan imurista, sen huolloista ja imuripussien hankinnoista vastaa asiakas itse.

 

Käytämme työssämme laadukkaita ja turvallisia pesuaineita ja asianmukaisia välineitä, joiden avulla siivous sujuu tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Toiveiden mukaan myös hajusteettomat ja eettiset pesuaineet ovat mahdollisia. 

siivous etelä-pohjanmaa

All Inclusive

All Inclusive -palvelupaketti käsittää vakituisesti toistuvat luxury-tasoiset siivouskäynnit tarvittavine pesuaineineen sekä siivousvälineineen. Ainoastaan imurista, sen huolloista sekä imuripussien hankinnoista vastaa asiakas itse.

Lisäksi All Inclusive -palvelumme sisältää kaksi vuositasolla tehtävää, asiakkaan toiveiden mukaista suurempaa siivousta (esim. kevät- ja joulusiivouksen) sekä ikkunanpesut erikseen sovitun tuntimäärän mukaisesti.

Yrityssiivous

Yrityssiivous

Viihtyisä työympäristö on menestyksen avain.

Yrityssiivouksemme päätavoitteena on tarjota yrityksille huoletonta ja viihtyisää työympäristöä.

Yrityksen menestys riippuu monista tekijöistä, joista yksi keskeisimmistä on työympäristön puhtaus. Puhtaus ei ole pelkästään esteettinen seikka, vaan sillä on suora vaikutus työn tehokkuuteen, työntekijöiden hyvinvointiin

ja yrityksen maineeseen.

PALVELUMME:

 • Säännöllinen Ylläpitosiivous: Säännöllisellä siivouksella ylläpidetään tilojen siisteyttä, joka vaikuttaa työhyvinvointiin sekä pidentää kiinteistön elinkaarta. 

 • Kertaluonteiset Siivouspalvelut:

  • Vuosittaiset suursiivoukset​

  • Lattioiden peruspesut ja vahaukset 

  • Tekstiilipintojen raikastukset ja puhdistukset

  • Ikkunanpesut

  • Yritystilaisuuksiin Juhla Apuri sekä yhteistyökumppanimme Aisakellon kautta tarjoilut.

Siivouspalvelut

Siivouspalveluiden hintaan vaikuttavat monet seikat. Tähän vaikuttavat mm. siivottavan kohteen pinta-ala, mahdolliset lapset ja lemmikit, talon ikä ja pintamateriaalit. Lisäksi saniteettitilojen, tavaroiden/huonekalujen ja mattojen sekä sänkyjen määrä, kodin kerroksellisuus, lasi- ja peilipintojen määrä jne.

 

Me räätälöimme palvelumme juuri Sinun toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan.  Teemme siis aina ensin kodin kartoituskäynnin, jossa selvitämme asiakkaan tarpeet ja tutustumme asiakkaaseen ja kotiin. 


Suosittelemme alkuun myös ns. aloitussiivousta, jolla saadaan toivottu lähtötaso, jota sitten lähdetään hoitamaan säännöllisellä ylläpitosiivouksella.

Kartoituskäynnillä kerromme lisää, joten varaa ilmainen käyntiaika. Suunnitellaan yhdessä juuri Sinua ja budjettiasi parhaiten palvelevat ratkaisut.  

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Sopimussiivouksen palveluun kuuluu ilmainen arviokäynti siivouskohteessa. Arviointikäynnillä käydään läpi sisäänpääsyt, aikataulut, välineet ja muut käytännön järjestelyt kotisi vakituista sopimussiivousta varten. Voit varata ajan arviointikäynnille vaivattomasti.

Kertaluonteista siivousta varten ei tarvita arviointikäyntiä, vaan voit varata suoraan varsinaisen siivouksen.

Kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää palveluissamme kotitalousvähennystä. Vuoden 2022 alusta korvausprosentti on noussut 60%:n  ja omavastuu on 100€/vuosi. Kotitalous- ja hoivatyön maksimimäärät nousivat myös alkuvuodesta 2022 jopa 3500 euroon, jonka voi käyttää samassa taloudessa molemmat puolisot hyödykseen.

 

Lähetämme jokaiselle sopimusasiakkaalle sekä useamman kerran vuodessa palveluitamme hyödyntäneelle asiakkaalle raportin vuoden aikana ostetuista palveluista. Raportin voi liittää suoraan veroilmoitukseen. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta tai ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

 

Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

bottom of page