top of page
cleanerit

yli vuosikymmen Pohjanmaan sekä etelä-pohjanmaan siivoamista

Ylpeinä voimme kertoa, että olemme palvelleet Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueita nyt jo vuosikymmenen vuoden ajan.

Talonhenki on perheyritys, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita siivousratkaisuja niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Olemme saaneet kulkea pitkän matkan vuosien varrella, ja jokainen päivä on ollut meille mahdollisuus oppia ja kasvaa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua.

Henkilöstö

Hienoa, olet edennyt seikkailussasi pisteeseen, jossa pääset kurkistamaan meidän aarrekammioomme.

Täältä sinä löydätkin…hiiltä. Kyllä, hiiltä. Ai miksikö tämä on meidän suurin aarteemme? No katsos, kun nämä hiilet ovat vain tietyissä olosuhteissa lopullisen olomuotonsa saavuttaneita kimpaleita. Ne ovat ainutlaatuisia, uskomattomilla ominaisuuksilla varustettuja ja valoa ympärilleen heijastavia timantteja!

 

Jotkut kutsuisivat heitä henkilökunnaksi, mutta meille nämä 14 siivousalan kokenutta ja palvelualtista ammattilaista ovat niin arvokkaita, ettei heitä voisi timanttia vaatimattomammalla nimellä kutsua. Ole hyvä, vieritä sivua alas, niin pääset tutustumaan säkenöiviin, tunnollisiin ja kodistasi aidosti välittäviin cleanereihimme. He odottavat juuri Sinun ottavan yhteyttä, jotta voimme sopia kotisi tai yrityksesi puhtaanapidosta! Toimialueemme kattaa Seinäjoen, sekä muun Etelä-Pohjanmaan alueen.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy:n timantit odottavat jo malttamattomina yhteistyötämme

Talonhenki logo siivouspalvelut
julia cleaneri
Julia, tiimi cleaneri, varastovastaava

Olen tarkka ja iloinen nuori nainen Seinäjoelta.  Koulutukseltani olen kokki ja toimitilahuoltaja. Siivousalan kokemusta löytyy jo usean vuoden ajalta, josta Talonhengen tiimissä lähes kuusi vuotta. 

Siivoustyön lisäksi vastuullani on varaston hoito, tavara- ja ainetilaukset, inventaario sekä huolehdin, että kaikki cleanerimme saavat tarvittavat aineet ja välineet työhönsä.  Olen mukana Talonhengen ohjausryhmässä, jossa kehitämme yhdessä yrityksen toimintaa. 

 

Pidän siitä, kun näen työssäni kätteni jäljen ja saan antaa hyvän mielen asiakkaille puhtaasta ja siististä kodista ja toimitiloista. 

Talonhenki on hyvä työpaikka, koska meillä on hyvä työporukka. Työpaikan arvot ovat kohdillaan ja kaikki kunnioittavat toisiaan. Töihin on aina kiva mennä ja työpäivät ovat monipuolisia.

oksana cleaneri
Oksana, cleaneri

Я из Украины, приехала в Финляндию 03/22 в связи с началом войны , супруг работал уже в Финляндии на протяжении 5 лет. В Украине последние 10 лет работала в пивной компании, сначала торговым представителем 4 года а потом менеджером по продажам 6 лет.

До этого работала продавцом в продуктом магазине. По натуре я трудолюбивый и ответственный человек,стараюсь делать свою работу от начала и до конца как можно лучше. Я начала работать в Talonhenki 10/22 и благодарна за возможность, которую мне предоставили, не зная финского или английского языка. В Talonhenki работает приветливый , дружелюбный, трудолюбивый и услужливый персонал.


Olen kotoisin Ukrainasta, muutin Suomeen 03/22 sodan alkamisen vuoksi, mieheni on työskennellyt Suomessa jo 5 vuotta. Ukrainassa viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt olutyrityksessä, ensin myyntiedustajana 4 vuotta ja sitten myyntipäällikkönä 6 vuotta. Ennen työskentelin myyjänä ruokakaupassa.

Olen luonteeltani ahkera ja vastuullinen ihminen, pyrin tekemään työni alusta loppuun mahdollisimman hyvin. Aloitin työni Talonhengellä 10/22 ja olen kiitollinen tilaisuudesta, joka minulle annettiin ilman suomen tai englannin kielen taitoa. Talonhengellä on vieraanvarainen, ystävällinen, ahkera ja avulias henkilökunta.

heidi cleaneri
Heidi, cleaneri

Olen tunnollinen ja ahkera nuori nainen Ylistarosta. Koulutukseltani olen pintakäsittelijä.

Talonhengessä tykkään työstäni tosi paljon, kun sitä saa tehdä itsenäisesti ja näen heti kätteni jäljen. Meillä on myös tosi hyvä työilmapiiri. 

 

Minulla on vakituisia kotisiivousasiakkaita ja työskentelen pääsääntöisesti Seinäjoella, Vaasassa ja Ylistarossa. 

annukka cleaneri
Annukka, tiimi cleaneri, koulutusvastaava

Olen koulutukseltani leipuri-kondiittori ja kokki.

Asustelen Seinäjoella perheeni kanssa.

Siivoustyön lisäksi vastaan Talonhengen koulutuksista ja olen osana Talonhengen ohjausryhmää, joka tekee jatkuvaa kehitystyötä toimintaamme tukien. 

 

Olen luonteeltani iloinen, ahkera ja tunnollinen työntekijä. Rakastan tehdä käsillä työtä, siksi nautin myös käsitöiden tekemisestä.

Minut näkeekin usein ompelukoneen tai saumurin ääressä ja sukkien kutominenkin on kivaa vaihtelua.

Siivouksessa kiitollisinta onkin se, kun näkee juuri kättensä jäljen.

On ihana jättää asiakkaalle puhdas koti ja lähteä iloisin mielin töistä kotiin.

 

Talonhengellä vastaan pääasiassa kotisiivouksista, mutta myös yrityspuolen siivoukset hoituvat ja ovat kivaa vaihtelua. Toimin myös uusien työntekijöiden ohjaajana ja perehdyttäjänä aina tarvittaessa ja olen työsuojeluvaltuutetun varavaltuutettu. 

Tarvittaessa olen mukana myös Juhla Apuri -palveluissa. 

Talonhenki on työpaikkana monipuolinen ja yhteishenki on timanttinen.

roosa cleaneri
Roosa, cleaneri ja kotijärkkäri-vastaava, VT. varastovastaava

Olen koulutukseltani kokki, mutta siivous on aina ollut minulle intohimo, siispä halusin tehdä siitä itselleni myös työn.

 

Siivostyön lisäksi vastaan Talonhengen kotijärkkäri-palveluista, koska nautin järjestelemisestä ja organisoimisesta. Sekainen kaappi on positiivinen haaste. Lisäksi toimin varastovaajan tehtävissä tuuraten Juliaa tarvittaessa ja huolehdin, että kaikilla on tarpeeksi ja oikeat aineet sekä välineet.  Olen osa Talonhengen ohjausryhmää,  jossa yhdessä kehitämme toimintaamme.

Olen perheellinen ja asustelen Seinäjoella perheeni kanssa. Luonteeltani olen iloinen, ahkera ja tunnollinen. Tässä työssä motivoi oman käden jäljen näkeminen, sekä ihmisten auttaminen. Talonhengellä on hyvä yhteishenki, työpäivät ovat mukavia. On myös ihana nähdä erilaisia kauniita koteja.

elina cleaneri
Elina, cleaneri 

Olen iloinen ja pirteä, ilmajokinen nuori nainen, joka nauttii siivoustyöstä toisen työn vastapainona. Työskentelenkin Talonhengellä iltasiivouskohteessa yrityssiivouksessa. Tykkään siitä, että voin osin vapaasti valita työaikani ja saan puhdasta jälkeä toisen työpaikalle.

 

Talonhenki on hyvä työpaikka minulle koska se mahdollistaa sen, että voin tehdä toimistosiivouskohteissa iltatöitä toisen työni ohella. Meillä on mahtava työporukka ja aina on kivaa kun kokoonnumme yhteen.

tatiana cleaneri
Tatiana, toimisto-cleaneri, keikka-timantti, Juhla Apuri

Olen ammatiltani kirjanpitäjä ja teen päätyöni taloushallinnon parissa. Olen toiminut aikoinani kokopäiväisenä cleanerinä Talonhengessä, mutta saatuani koulutustani vastaavan työpaikan, halusin lähteä kokeilemaan myös sitä työtä.

Teen tällä hetkellä toimistosiivouksia iltaisin ja muita keikkaluonteisia siivouksia myös viikonloppuisin.  Olen käytettävissä myös Juhla Apurina viikonloppuisin ja iltaisin. 

 

Nautin työstäni Talonhengessä ja siksi halusin jatkaa ns. keikka-cleanerinä, eli tarvittaessa hoidan mm. muutto- ja myyntiinlaitto-siivoukset, normaalit kertaluonteiset kotisiivoukset sekä tietysti erilaiset juhlasiivoukset arkilauantaisin.

 

Nautin siitä, että saan auttaa asiakasta nostamaan asuntonsa myyntiarvoa ja tietysti auttamaan arjessa ja juhlahumun keskellä. 

Olen tarvittaessa myös Talonhengen Juhla Apuri -palvelussa mukana. 

Talonhengessä on positiivinen ilmapiiri ja työntekijästä pidetään hyvää huolta. 

lotta cleaneri
Lotta, cleaneri (opintovapaalla, lomitukset)

Olen ennakkoluuloton, laadusta tinkimätön cleaneri Seinäjoelta. Toimin Talonhengellä pääasiassa kotisiivouksen parissa, mutta tarvittaessa myös yrityssiivouspuolella.

Eläimet ovat lähellä sydäntäni, siksi vapaa-aikani kuluukin pääasiassa lemmikkieni kanssa.  Koska työ on fyysistä, pidän kuntoani yllä kuntosalilla käyden, mutta vastapainona harrastan myös piirtämistä ja erilaisia käsitöitä. Nautin saadessani tehdä itsenäistä työtä ja haluan helpottaa asiakkaideni arkea.

Meillä Talonhengellä on huippu työporukka, jossa kaikkia tuetaan ja kannustetaan yhdessä. 

sara cleaneri
Sara, cleaneri

Olen ahkera kolmannen vuoden lukio-opiskelija Ylistarosta.
Talonhenki mahdollisti minulle työnteon opintojen ohella, sillä pääsin tekemään erilaisia toimistosiivouksia iltasiivouskohteissa. 


Luonteeltani olen ystävällinen, empaattinen ja muut huomioon ottava.
Tässä työssä pidän siitä, että saan tehdä töitä itsenäisesti ja joustavasti. Olen myös aina nauttinut siivoamisesta. 


Minut otettiin alusta alkaen todella hyvin vastaan työporukkaan ja perehdytys oli loistava. Talonhengellä on todella hyvä työilmapiiri ja apua ja tukea saa aina, kun sitä tarvitsee.

daria cleaneri
Daria, tiimi cleaneri, Arjen apuri-vastaava

Olen kotoisin Venäjältä, Kivennavalta. Suomeen olen muuttanut teinityttönä vuonna 2005. Asun perheeni kanssa Ylistarossa. Siivoaminen ja sisustaminen on lähellä sydäntäni. Mikä sen mukavampaa, kun tehdä sitä mistä tykkää myös työkseen, nähdä oman käden jälki ja tuoda helpotusta muiden arkeen.

 

Vastaan Talonhengellä venäjänkielentaitoisten (mm. ukrainalaisten) työntekijöiden perehdyttämisesta yrityksen kulttuuriin ja toimintatapoihin. 

 

Ammatiltani olen lähihoitaja, päätin kumminkin vaihtaa alaa ja siirryin Talonhengelle cleanerin toimeen. Luonteeltani olen sosiaalinen, ahkera ja tunnollinen työntekijä. Lähihoitaja-taustani avulla olen mukana kehittämässä ja koordinoimassa Arjen Apuri -palvelua. 

 

Talonhengellä on mukava ilmapiiri, tukea ja opastusta saa aina sitä pyytäessä.

mila cleaneri
Mila, cleaneri

Olen Varsinais-Suomesta Pohjanmaalle muuttanut yhden lapsen äiti. Sukujuureni ovat täältä kotoisin. Koko ikäni olen asunut Etelässä ja tämä on elämäni suurin ja rohkein päätös kääntää uusi sivu elämässäni.

 

Ammatiltani olen puutarhuri, mutta sitä alaa en ole työkseni tehnyt. Lapsesta asti olen nauttinut siivoamisesta ja olenkin silloin sanonut, että minusta tulee isona siivooja. Olen se tyyppi, joka vieraidenkin luona salaa siivoaa ja järjestelee paikkoja, jopa kengän nauhatkin olen lapsena nätisti ruseteille eteiseen laajuista kengistä laittanut.

Saa nautintoa puhtaudesta, siisteydestä ja järjestyksestä, siitä kun kaikki on tiptop viimeisen päälle. Siivoojana olen tehokas tunnollinen tarkka ja työn jäljestäni olen saanut paljon positiivista palautetta. Kun näin ensi kertaa Talonhengen kotisivut, vaikutuin niistä niin paljon, että otin samantien yhteyttä päästäkseni heidän timanttitiimiin.

Työnantaja ja työntekijät ovat ottaneet minut vastaan uskomattoman upealla tavalla. Kaikki ovat sydämellisiä ja välittäviä ihmisiä.

Tämän parempaa työpaikkaa en olisi voinut kuvitellakaan. Ja mikä parasta, saan ilahduttaa ja siivota asiakkaiden upeita koteja sekä tuoda heille arjen luksusta elämään, tekemällä juuri sitä mistä eniten tykkään.

sabita cleaneri
Sabita, cleaneri

I am Sabita Yadav, originally from Nepal and currently residing in Seinajoki with my wonderful family. I hold a Bachelor of Science degree and have always believed in the power of hard work and sincerity. My friends often describe me as a cheerful and sociable person, and these qualities have helped me thrive in various situations.

With 3.5 years of work experience in cleaning from Norway, I have honed my skills and developed a keen eye for detail. I take immense pride in my work, and my dedication to cleanliness and organization is unwavering. My commitment to delivering high-quality results is reflected in the way I approach each cleaning task.

Joining Talonhenki has been an exciting and fulfilling journey for me. The company's focus on providing top-notch cleaning services for both private households and businesses resonates with my values. The opportunity to be a part of a team that strives for excellence aligns perfectly with my own work ethic. The work team is wonderful, creating a friendly and supportive work atmosphere that encourages everyone to thrive.
In conclusion, I am a dedicated and diligent cleaner who finds joy in bringing order and tidiness to spaces. I am excited about the journey ahead with Talonhenki and the opportunity to make a positive impact in our community.

 

Olen Sabita Yadav, kotoisin Nepalista ja asun tällä hetkellä Seinäjoella ihanan perheeni kanssa. Minulla on kandidaatin tutkinto ja olen aina uskonut kovan työn voimaan ja vilpittömyyteen. Ystäväni kuvailevat minua usein iloiseksi ja sosiaaliseksi ihmiseksi, ja nämä ominaisuudet ovat auttaneet minua menestymään erilaisissa tilanteissa.

3,5 vuoden työkokemuksella siivouksesta Norjasta olen hionut taitojani ja kehittänyt tarkkaa silmää yksityiskohtiin. Olen suunnattoman ylpeä työstäni, ja omistautumiseni puhtauteen ja järjestykseen on horjumatonta. Sitoutumiseni korkealaatuisten tulosten tuottamiseen näkyy siinä, miten suhtaudun jokaiseen siivoustehtävään.

Talonhenkiin liittyminen on ollut minulle jännittävä ja täyttävä matka. Yrityksen keskittyminen huippuluokan siivouspalveluiden tarjoamiseen niin kotitalouksille kuin yrityksille resonoi arvoihini. Mahdollisuus olla osa huippuosaamiseen tähtäävää tiimiä sopii täydellisesti oman työmoraalini kanssa. Työporukka on ihana, luo ystävällisen ja kannustavan työilmapiirin, joka rohkaisee kaikkia menestymään.


Lopuksi totean, että olen omistautunut ja ahkera siivooja, joka iloitsee järjestyksen ja siisteyden tuomisesta tiloihin. Olen innoissani tästä matkasta Talonhengen kanssa ja mahdollisuudesta vaikuttaa positiivisesti yhteisöömme.

maiju cleaneri
Maiju, cleaneri, Juhla Apuri

Olen sosiaalinen ja järjestelmällinen nuori nainen Seinäjoelta.

Talonhengessä toimin kotisiivouksen parissa ja myös Juhla Apurina viikonloppuisin..
Kunnioitan jokaisen omaa kotia sen omassa kauneudessaan, haluan tuoda muille helpotusta ja iloa arkeen omalla työlläni.

Luonteeltani olen empaattinen, ahkera ja tunnollinen työntekijä .

Vapaa-ajallani tykkään kaikesta luovasta tekemisestä esimerkiksi käsityöt, pianon soittaminen ja laulaminen. Siksi erityisesti pidänkin tästä työstä, kun pääsen näkemään oman käteni jäljen.

Talonhengellä on ihanan auttava ja kannustava ilmapiiri. Mukaan mahtuu eri ikäisiä ja taustaisia ihmisiä, mutta kaikki ovat yhtä ja kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

Tatiana.png
Elina, cleaneri

Luonteeltani olen rauhallinen, tunnollinen ja iloinen. 

 

Talonhengellä toimin kotisiivousten parissa.

Työssä mukavinta on se, että voi työskennellä itsenäisesti ja nähdä työnsä jäljen. Talonhengellä on hienoa, kun pystyn yhdistämään opinnot ja työnteon. Opiskelen tällä hetkellä valokuvaajan ammattitutkintoa.

Vapaa-ajallani valokuvaan, käyn konserteissa ja tykkään leipoa.

anne cleaneri
Anne, service manageri, työsuojelupäällikkö

Olen työskennelyt Talonhengessä vuodesta 2016 lähtien edeten cleaneristä service manageriksi. Vastaan henkilöstön perehdyttämisestä ja kouluttamisesta sekä opastamisesta. Lisäksi vastaan asiakassopimuksista ja sopimusasiakkaidemme muuttuvista tilanteista. Kuulun myös yrityksen ohjausryhmään, jonka tehtävänä on jatkuvasti kehittää yrityksen toimintaa ja toimintatapoja sekä henkilöstön työhyvinvointia. 

 

Olen ahkera, tunnollinen ja luotettava sekä kunnioitan Talonhengen arvoja. Talonhenki on hyvä työpaikka, koska voin itse kehittää omaa työtäni ja organisoida työpäivääni. Nautin täällä työskentelystä, kun saan toteuttaa itseäni.

 

Kaikissa sopimusasiakkaiden toimintaan liittyvissä asioissa minut saa parhaiten kiinni ep@talonhenki.fi tai puhelimitse 044-309 9398

petriina johdon assistentti
Petriina, johdon assistentti, VT. toimitusjohtaja, somevastaava

Olen ahkera ja tunnollinen nuori nainen Seinäjoelta.

Suoritan tällä hetkellä yrittäjyyden ammattitutkintoa oppisopimuksella Talonhengessä.  Olen mukana yrityksen ohjausryhmässä ja vastaan mm. toiminnan organisoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä ryhmän kanssa. Olen mukana myös rekrytoinnissa ja minut voi usein tavata asiakkaiden kartoituskäynneillä tai muussa viestinnässä. Yrityksen markkinoinnissa ja somenäkyvyydessä näkyy minun kädenjälkeni. 

Minulle on tärkeää, että onnistun tekemässäni työssä.  Kunnioitan Talonhengen arvoja, koska ne ovat lähellä sydäntäni.  

Talonhenki on hyvä työpaikka, koska työ on tosi monipuolista ja palkitsevaa. Työstä jää hyvät eväät elämän varrelle. Meidän työyhteisössä on hyvä yhteishenki ja joka päivä on kiva palata työn äärelle.

ep@talonhenki.fi tai 044 309 9398

henrietta talonhenki
Henrietta, myynti- ja ostoreskontra, laskutus ja palkat

Olen tarkka ja täsmällinen perheellinen nainen Seinäjoelta. Olen suorittanut Liiketalouden ammattitutkinnon oppisopimuksella Talonhengessä, pääaineenani taloushallinto.  

Minulle on tärkeää, että saan tehtyä työni kerralla oikein ja palkat sekä laskutukset hoituvat ajallaan. Minulle on tärkeää myös tehdä jatkuvaa analysointia yrityksen toiminnan kannattavuudesta ja olla osana kehittämässä yrityksen toimintaa. Yrittäjyyttä minulla on takana yli 10 vuoden ajalta. Yrittäjänä taloushallinto on tuttua minulle ja se vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä, joka sopii hyvin luonteeseeni.

Talonhengen porukassa pidetään hyvää yhteishenkeä yllä ja tavataan myös työajan ulkopuolella, esimerkiksi tyhypäivien merkeissä. 

 

Laskutuksiin liittyvissä asioissa voitte kääntyä puoleeni.

taloushallinto@talonhenki.fi tai 045 172 8220

karita alanko leaderi

Karita, leaderi

Olen seinäjokelainen yrittäjä ja minulla on yli  20 vuoden kokemus siivousalalta; organisoinnista, kehittämisestä, myynnistä ja myös johtamisesta. Viimeisin tutkintoni on ylempi AMK -tradenomi. 

Nautin siististä kodista ja sisustamisesta.

 

Harrastan näyttelemistä, laulamista ja erilaisia käsitöitä sekä liikuntaa omilla ehdoillani. Työni Talonhengessä on haaveeni täyttymys ja teen tätä työtä täyrestä syrämmestä. Autan mielelläni kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa.

bottom of page