Kotisiivous

Muistatko joskus kuulleesi, tai jopa itse lausuneesi, huokauksen: ”Kuka tämän kaiken siivoaisi?”.

Jos olet saapunut tälle sivulle, olet todella lähellä vastauksen löytämistä tähän vuosisatoja ihmisiä askarruttaneeseen kysymykseen. 

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy.  


Noin. Siinä se nyt tuli.  
Ja aivan totta, Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy siivoaisi sen kaiken, sillä me tarjoamme laadukkaat siivouspalvelut kotisi puhtaanapitoon.  Haluamme palveluillamme helpottaa perheiden ja kiireisten ihmisten arkea sekä tuottaa vaivatonta ja joustavaa palvelua myös eri alojen yrityksille. Toimialueemme kattaa Seinäjoen lisäksi koko Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen.  

 

Lehtien sivuilla silmiimme on viime aikoina osunut termi ”kotihäpeä”. Tätä me Talonhengellä emme ymmärrä laisinkaan, sillä jokainen koti on meille arvokas, sillä se on Sinun kotisi. Jokainen koti kätkee sisälleen elävää elämää. Milloin siihen kuuluu sormiruokailun aloittanut pienokainen, sisäsiisteyttä harjoitteleva lemmikki, korkeutta kerännyt pyykkivuori tai aamulla lattialle läikähtäneet aamukahvit. Kaikki tilanteita, joita tapahtuu meille jokaiselle. Meillä tehdään työtä ihminen ihmiselle, joten kotihäpeää ei meidän kanssamme tarvitse potea. 

 

Tutustu alas vierittämällä tarkemmin palveluihimme ja ota siis rohkeasti yhteyttä! 

 

Basic 

Basic-palvelumme tarkoittaa vakituisesti toistuvaa ylläpitosiivoustyötä. Tässä paketissa käytössämme on asiakkaan imuri lisäsuulakkeineen, sekä kaikki siivousaineet sekä -välineet. Ohjaamme oikeisiin ja tarpeellisiin aineisiin ja välineisiin, jotta saavutamme Talonhengen laatua vastaavan puhtauden. Asiakas huolehtii täydennyksistä sekä välineiden huolloista ja pesuista. 

Luxury

Luxury-palvelu sisältää vakituisesti toistuvien siivouskäyntien työpanoksen lisäksi kaikki tarvittavat pesuaineet sekä siivousvälineet ja niiden huoltamisen. Ainoastaan imurista, sen huolloista ja imuripussien hankinnoista vastaa asiakas itse. Käytämme työssämme laadukkaita ja turvallisia pesuaineita ja asianmukaisia välineitä, joiden avulla siivous sujuu tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Toiveiden mukaan myös hajusteettomat ja eettiset pesuaineet ovat mahdollisia. 

All Inclusive

All Inclusive -palvelupaketti käsittää vakituisesti toistuvat luxury-tasoiset siivouskäynnit tarvittavine pesuaineineen sekä siivousvälineineen. Ainoastaan imurista, sen huolloista sekä imuripussien hankinnoista vastaa asiakas itse. 

Lisäksi All Inclusive -palvelumme sisältää kaksi vuositasolla tehtävää, asiakkaan toiveiden mukaista suurempaa siivousta (esim. kevät- ja joulusiivouksen) sekä ikkunanpesut erikseen sovitun tuntimäärän mukaisesti.

Siivouspalvelupaketit   


Siivouspalvelupakettien hintaan vaikuttavat monet seikat. Tähän vaikuttavat mm. siivottavan kohteen pinta-ala, perheen koko, lapsien määrä ja ikä, lemmikit, talon ikä ja pintamateriaalit. Lisäksi saniteettitilojen, tavaroiden/huonekalujen ja mattojen sekä sänkyjen määrä, kodin kerroksellisuus, lasi- ja peilipintojen määrä jne. Me räätälöimme palvelumme juuri Sinun toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan.  Teemme siis aina ensin kodin kartoituskäynnin, jossa selvitämme asiakkaan tarpeet ja tutustumme asiakkaaseen ja kotiin. 
Suosittelemme alkuun myös ns. aloitussiivousta, jolla saadaan toivottu lähtötaso, jota sitten lähdetään hoitamaan säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Kartoituskäynnillä kerromme lisää, joten varaa ilmainen käyntiaika. Suunnitellaan yhdessä juuri Sinua ja budjettiasi parhaiten palvelevat ratkaisut.  

 

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Sopimussiivouksen palveluun kuuluu ilmainen arviokäynti siivouskohteessa. Arviointikäynnillä käydään läpi sisäänpääsyt, aikataulut, välineet ja muut käytännön järjestelyt kotisi vakituista sopimussiivousta varten. Voit varata ajan arviointikäynnille vaivattomasti.

 

ep@talonhenki.fi  &  0443099398

 

Tuntiperusteista siivousta varten ei tarvita arviointikäyntiä, vaan voit varata suoraan varsinaisen siivouksen.

 

Mikäli nettiajanvaraus on täynnä, suosittelemme kuitenkin yhteydenottoa, niin etsimme sopivan ajan.

 

"Talonhenki tuo nimensä mukaisesti henkeä taloon. Kiireinen elämä ja jatkuva stressi helpottuvat, kun tietää siivouksen sujuvan ammattitaidolla. Iloiset tekijät takaavat tämän kaiken."

-Tiina

 

"Kiitokset Talonhengettärille. Jälki on laadukasta, samoin asiakaspalvelu. Ennen ei siivouspäivä tuonut hymyä huuleen, nyt jo edellisenä päivänä naurattaa. Koti tuoksuu ja on puhtaampi kuin koskaan aikaisemmin, kiitos! "

-Peräseinäjoki

Kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää palveluissamme kotitalousvähennystä. Vuoden 2022 alusta korvausprosentti on noussut 60%:n  ja omavastuu on 100€/vuosi. Kotitalous- ja hoivatyön maksimimäärät nousivat myös alkuvuodesta 2022 jopa 3500 euroon, jonka voi käyttää samassa taloudessa molemmat puolisot hyödykseen.

 

Lähetämme jokaiselle sopimusasiakkaalle sekä useamman kerran vuodessa palveluitamme hyödyntäneelle asiakkaalle raportin vuoden aikana ostetuista palveluista. Raportin voi liittää suoraan veroilmoitukseen. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta tai ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

 

Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

 

 

Kotitalousvähennys Kotitalousvähennys laskuri