top of page
2_edited_edited_edited_edited.png

Städning, ordning och omtanke

EN BEKVÄM VARDAG OCH FESTLIGHETER UTAN BEKYMMER

 

ALLT MED ETT TELEFONSAMTAL

0443099398

Städningstjänster för fastigheter:
Med tanke på att din tid är värdefull – låt oss ta hand om vardagens sysslor

Åh, så underbart att se dig här! Du är varmt välkommen till vårt, Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Ab:s, virtuella hem. Du kan kalla mig Talonhenki, jag fungerar som din guide idag. Kom gärna längre in, jag har just kokat en kopp varmt åt dig, så att du kan sitta bekvämt och njuta av resan.

Och det är just det vi vill erbjuda dig. De lugnare stunderna mitt i din vardag, stunder då du kan andas ut och ägna mer tid åt meningsfulla saker i livet. Allt detta gör vi genom att erbjuda dig högkvalitativa städ- och hushållstjänster. Vi tar hand om olika typer av hemstädningar, såsom underhålls-, flytt-, renoverings- och försäljningsstädningar, samt fönsterputsningar, och företagsstädningar, allt professionellt och enligt dina önskemål.

Vi betjänar från Seinäjoki hela området i Södra Österbotten och Österbotten.

När vardagen är hektisk, gör vi den enkel och bekymmersfri

Har du redan känt det? Ja, den känslan som mjukt smeker ditt hjärta, får dina läppar att le och lyfter ditt humör? Den känslan är precis den du känner när du kommer hem till ditt nystädade hem efter en lång dag. Vår pålitliga städning, vår felfria arbetskvalitet, vår kundserviceanda och vår positivitet är de värderingar som styr vårt arbete. Det ryktas till och med att några av de gnistrande kranarna, de skinande rena golven och den genomtänkta helhetsbilden har fått några att fundera över sin kungliga börd. Oavsett om det är sant eller inte, för oss är du just det! Du är den som förtjänar vardagens lyx och omvårdnad!

 

Vi har erbjudit dessa hjärtevärmande känslor inom hem- och företagsstädning i över 13 år nu och vi har för närvarande 14 topproffs inom hem- och företagsstädning. I vårt diamantlag finns det också mycket annan kompetens, så våra tjänster inkluderar även högkvalitativa festhjälps- och hemfixartjänster.

 

Dessutom lanserade vi år 2022 Vardagens Hjälp för äldre och andra som behöver vardagshjälp.

Gå på äventyr och bekanta dig med vår diamantgrupp på personal-sidan!

Vi håller tjänstens kvalitet fläckfri

"Talonhenki, som namnet antyder, ger liv åt ditt hem. En hektisk livsstil och ständig stress lindras när man vet att städningen sker professionellt. Glada medarbetare säkerställer allt detta."

- Tiina

"Stor tack till er som proffs inom branschen! Det var en glädje att komma hem till ett rent och välstädat hem och att fira midsommar utan bekymmer om städningen. Sådana yrkesmänniskor behövs i Finland, TACK för att ni kom till oss."

-Anna-Liisa

"Flera års erfarenhet och kvaliteten har hållit sig lika hög ända sen början. Flexibla och kunniga medarbetare visar att de är välutbildade för sina arbetsuppgifter. Den regelbundna uppföljningen av arbetsplatserna av förmän håller uppe den höga städstandarden."

-Sternwallfloden

bottom of page