top of page

Våra städtjänster

Vi erbjuder högkvalitativa städningstjänster för privatpersoner och företag som värdesätter renlighet och trivsel. Vi städar i hela Södra Österbotten och Österbotten.

 

Vi skapar för närvarande renlighet på följande platser:

Vasa

Ilmajoki

Kurikka

Lapua

Alavus

Ylistaro

Korsholm

Seinäjoki

Isokyrö

Kotisiivous

Städning av hemmet

Saknar du att någon gång höra eller till och med själv säga sucken: "Vem ska städa allt detta?"? Om du har kommit till den här sidan, är du verkligen nära att hitta svaret på denna fråga som har plågat människor i århundraden.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy.


Och så kom det.

Och faktiskt, Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Ab skulle städa allt detta, eftersom vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för att hålla ditt hem rent. Med våra tjänster vill vi underlätta vardagen för familjer och människor med en hektisk livsstil, och erbjuda en problemfri och flexibel service även för företag inom olika branscher. Vårt verksamhetsområde omfattar inte bara Seinäjoki, utan hela området i Södra Österbotten och Österbotten.

 

På senare tid har vi stött på termen "hemskam" i tidningarna. Det är något vi på Talonhenki inte förstår alls, eftersom varje hem är värdefullt för oss, eftersom det är ditt hem. Varje hem döljer ett levande liv. Ibland är det en liten som precis börjat äta mat med fingrarna, ett husdjur som lär sig vara inomhus, ett tvättberg som växer sig högt, eller morgonkaffet som spilts på golvet. Alla är situationer som händer för oss alla. Vi arbetar människa till människa, så med oss behöver du inte känna någon hemskam.

 

Bläddra ner för att lära dig mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss!

 

Kontakta oss!
siivouspalvelut
Städservicepaket south-pohjanmaa_edited.jpg

basic

Basic-tjänsten innebär regelbunden underhållsstädning. I detta paket använder vi kundens dammsugare med tillbehör, samt alla rengöringsmedel och -redskap.

 

Vi vägleder i rätt produkter och redskap som behövs för att uppnå renhetsnivån som motsvarar Talonhenki's kvalitet. Kunden ansvarar för att ha rengöringsmedel och att underhålla och tvätta redskapen.

IMG_7054_edited_edited.jpg

luxury

Luxury-tjänsten inkluderar, förutom arbetskraften vid regelbundna städningar, alla nödvändiga rengöringsmedel och städredskap samt underhåll av dessa. Kunden ansvarar enbart för dammsugaren, dess underhåll och inköp av dammpåsar.

Vi använder högkvalitativa och säkra rengöringsprodukter och lämpliga redskap för att utföra rengöringen effektivt men skonsamt. Vid önskemål är även doftfria och etiska rengöringsprodukter möjliga.

städning av södra Polen

All Inclusive

All Inclusive-servicepaketet omfattar regelbundna städningar av luxury-standard med nödvändiga rengöringsmedel och städredskap. Kunden ansvarar endast för dammsugaren, dess underhåll och inköp av dammpåsar.

 

Dessutom inkluderar vår All Inclusive-service två större städningar per år enligt kundens önskemål (t.ex. vår- och julstädning) samt fönsterputsning enligt överenskommet timantal.

Yrityssiivous

Företagsstädning

En trivsam arbetsmiljö är nyckeln till framgång

Vårt främsta mål med företagsstädning är att erbjuda företag en bekymmersfri och trivsam arbetsmiljö. Företagets framgång beror på många faktorer, varav en av de mest centrala är arbetsmiljöns renlighet. Renlighet handlar inte bara om estetik utan har en direkt påverkan på arbetsprestationen, de anställdas välmående och företagets rykte.

Våra tjänster:

 • Regelbunden Underhållsstädning: Genom regelbunden städning bevaras renligheten i lokalerna, vilket påverkar arbetsvälmåendet och förlänger fastighetens livslängd

 • Engångsstädningstjänster:

  • Årliga storstädningar

  • Golvrengöring och vaxning

  • Förfräschning och rengöring av textilytor

  • Fönsterputsning

  • Tillstälningstjänster inklusive festhjälp och servering via vår samarbetspartner Aisakello.

Städtjänstepaket

Priset på städtjänsterna påverkas av många faktorer, inklusive områdets yta, familjens storlek, antal och ålder på barn, husdjur, husets ålder och ytor. Dessutom påverkas priset av antalet sanitära utrymmen, möbler och mattor, våningarnas antal i hemmet, antalet glasytor och speglar etc.

Vi skräddarsyr våra tjänster enligt dina önskemål, behov och budget. Vi börjar alltid med ett hembedömningsbesök där vi kartlägger dina behov och bekantar oss med dig och ditt hem.

Vi rekommenderar också en så kallad startstädning i början för att uppnå önskad utgångspunkt, som sedan underhålls med regelbunden städning.

 

Vi kommer att berätta mer under bedömningsbesöket, så boka en gratis tid och låt oss tillsammans planera den bästa lösningen för dig och din budget.

Boka ett gratis kartläggningsbesök

I avtalet för städtjänster ingår en gratis bedömning av städmålet. Under bedömningsbesöket går vi igenom tillträde, tidtabeller, utrustning och andra praktiska arrangemang för den regelbundna städningen av ditt hem. Du kan enkelt boka tid för bedömning

För timbaserad städning behövs ingen bedömningsbesök. Du kan boka själva städningen direkt

Hushållsavdrag

Kom ihåg att du kan dra nytta av hushållsavdraget i våra tjänster. Från och med början av 2022 har ersättningsprocenten ökat till 60% och självrisken är 100 € per år. Maximibeloppen för hushålls- och vårdarbete har också ökat i början av 2022, upp till 3500 euro, vilket både makar i samma hushåll kan dra nytta av.

 

Vi skickar en rapport över de köpta tjänsterna under året till varje avtalskund och även till kunder som har utnyttjat våra tjänster flera gånger under året. Rapporten kan bifogas direkt till skattedeklarationen.

Läs mer om hushållsavdraget på Skatteförvaltningens webbplats eller kontakta oss för att få mer information.

 

Det är värt att ta chansen i den här situationen!

bottom of page