top of page
cleanerit

Över ett decennium med städning i Österbotten och Södra Österbotten.

Vi kan stolt berätta att vi har betjänat Österbotten och Södra Österbotten i över ett decennium nu. Talonhenki är ett familjeföretag som är engagerat i att erbjuda högkvalitativa städningstjänster både för hushåll och företag. Vi har kommit långt under åren, och varje dag har varit en möjlighet för oss att lära sig och växa, så att vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre service

Anställda

Härligt, du har kommit till en punkt i ditt äventyr där du kan ta en titt i vår skattkammare.

Här hittar du... kol. Ja, kol. Varför är detta vår största skatt, undrar du? Jo, dessa kol är bitar som har nått sin slutgiltiga form under specifika förhållanden. De är unika, utrustade med otroliga egenskaper och är diamanter som reflekterar ljus!

Vissa skulle kalla dem personal, men för oss är dessa 14 erfarna och serviceinriktade yrkesmänniskor inom städbranschen så värdefulla att de inte kan kallas något annat än diamanter. Var god, bläddra ner på sidan för att lära känna våra strålande, plikttrogna och äkta engagerade städare. De väntar ivrigt på att du ska kontakta oss så att vi kan komma överens om städningen av ditt hem eller företag! Vårt verksamhetsområde omfattar Seinäjoki och andra områden i Södra Österbotten.

Diamanterna på Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy ser redan fram emot vårt samarbete.

9.jpg

Julia, cleaner

Jag är en noggrann och glad ung kvinna från Seinäjoki. Jag har utbildning som kock och fastighetsskötare. Jag har sex års erfarenhet inom städbranschen, varav nästan fem år i Talonhenki-teamet. Jag deltar också delvis i att introducera nya medarbetare.

Jag tycker om att se resultatet av mitt arbete och ge kunderna glädje med ett rent och snyggt hem eller kontor.

Talonhenki är en bra arbetsplats eftersom vi har en bra arbetsgrupp. Företagets värderingar stämmer och alla respekterar varandra. Det är alltid trevligt att gå till jobbet, och arbetsdagarna är varierande

17.jpg

Oksana, cleaner

Я из Украины, приехала в Финляндию 03/22 в связи с началом войны , супруг работал уже в Финляндии на протяжении 5 лет. В Украине последние 10 лет работала в пивной компании, сначала торговым представителем 4 года а потом менеджером по продажам 6 лет.

До этого работала продавцом в продуктом магазине. По натуре я трудолюбивый и ответственный человек,стараюсь делать свою работу от начала и до конца как можно лучше. Я начала работать в Talonhenki 10/22 и благодарна за возможность, которую мне предоставили, не зная финского или английского языка. В Talonhenki работает приветливый , дружелюбный, трудолюбивый и услужливый персонал.

Jag kommer från Ukraina och flyttade till Finland i mars 2022 på grund av kriget. Min man har arbetat i Finland i 5 år. I Ukraina arbetade jag i 10 år inom ölindustrin, först som säljrepresentant i 4 år och sedan som försäljningschef i 6 år. Innan det arbetade jag som försäljare i en livsmedelsbutik.

Jag är en ambitiös och ansvarsfull person och strävar efter att göra mitt arbete så bra som möjligt från början till slut. Jag började arbeta på Talonhenki i oktober 2022 och är tacksam för möjligheten som jag fick trots att jag inte kunde finska eller engelska. På Talonhenki har vi en gästvänlig, vänlig, arbetsam och hjälpsam personal.

5.jpg

Heidi, cleaner

Jag är en noggrann och flitig studerande inom ytanvändningsbranschen från Ylistaro. Jag är i mitt första år på Talonhenki och tycker verkligen om mitt arbete eftersom jag får arbeta självständigt och se resultatet av mitt arbete direkt. Vi har en riktigt bra arbetsmiljö och jag har blivit väl mottagen som ny cleaner.

På grund av mina studier utför jag huvudsakligen kvällsstädning på olika kontorsplatser, men på helgerna och under skolloven jobbar jag även med hemstädningar

6.jpg

Annukka, cleaner, catering

Jag är utbildad som bagare-patisserie och kock. Jag bor i Seinäjoki med min familj. Min personlighet är glad, flitig och ansvarsfull. Jag älskar att arbeta med händerna, så jag njuter också av hantverk.

Man kan ofta hitta mig vid symaskinen eller overlockmaskinen, och att sticka sockor ger också trevlig variation. Det mest tillfredsställande med städning är att se resultatet av sitt arbete. Det är underbart att lämna ett rent hem till kunden och gå hem från jobbet med ett glatt sinne.

 

På Talonhenki ansvarar jag huvudsakligen för hemstädning, men jag tar även hand om företagsstädningar när det behövs, vilket ger en trevlig variation. Jag fungerar också som handledare och introduktör för nya medarbetare när det behövs, och jag är vice skyddsombud.

Vid behov deltar jag även i cateringtjänster. Talonhenki är en mångsidig arbetsplats med en fantastisk sammanhållning.

4.jpg

Roosa, cleaner och hemordnings- och förrådschef

Jag är utbildad kock, men städning har alltid varit min passion, så jag ville också göra det till mitt arbete.

Jag är gift och bor i Seinäjoki med min familj. Personlighetsmässigt är jag glad, flitig och ansvarsfull. Det som motiverar mig i det här arbetet är att se resultatet av mitt eget arbete och att kunna hjälpa människor. På Talonhenki har vi en bra arbetsmiljö och arbetsdagarna är trevliga. Det är också underbart att få se olika vackra hem.

13.jpg

Elina, cleaner

Jag är en glad och energisk ung kvinna från Ilmajoki som tycker om städarbete som ett komplement till mitt andra arbete. Jag arbetar på Talonhenki med kvällsstädning i företagsstädningar. Jag gillar att jag delvis kan välja mina arbetstider fritt och lämna ett rent resultat på någon annans arbetsplats.

Talonhenki är en bra arbetsplats för mig eftersom det möjliggör att jag kan arbeta kvällstider på kontorsstädningar som ett komplement till mitt andra arbete. Vi har en fantastisk arbetsgrupp och det är alltid trevligt när vi samlas tillsammans.

8.jpg

Tatiana, kontorscleaner, cateringtjänster (jobbstädningar på lördagar och cateringtjänster på helger)

Jag är yrkesmässigt redovisningsekonom och arbetar huvudsakligen med ekonomihantering i mitt huvudarbete. Jag har arbetat som heltids-cleaner på Talonhenki i över ett år, men efter att ha fått ett jobb som motsvarar min utbildning ville jag också prova på det arbetet.

Jag trivs med mitt arbete på Talonhenki och därför ville jag fortsätta som så kallad "keikka-cleaner," vilket innebär att jag vid behov utför bland annat flytt- och försäljningsstädningar, vanliga engångsstädningar samt olika feststädningar på vardagslördagar.

Jag tycker om att kunna hjälpa kunder att öka värdet på sin bostad inför försäljning och självklart att hjälpa dem i vardagen och festens stunder. Vid behov deltar jag även som "assistent" i Talonhenki's cateringtjänst tillsammans med Kati, Annukka eller Jenna.

På Talonhenki råder en positiv arbetsmiljö och man tar väl hand om sina anställda.

7.jpg

Lotta, cleaner
(på studieledighet, vikariat)

Jag är en fördomsfri cleaner från Seinäjoki. På Talonhenki arbetar jag huvudsakligen med hemstädning, men jag hjälper även till vid behov inom företagsstädning.

Djur ligger mig nära hjärtat, så min fritid spenderas mestadels med mina husdjur. Eftersom arbetet är fysiskt håller jag mig i form genom att besöka gym, men som en motvikt ägnar jag mig också åt att rita och olika hantverk. Jag tycker om att utföra självständigt arbete och vill underlätta vardagen för mina kunder.

På Talonhenki har vi en fantastisk arbetsgrupp där alla stöder och uppmuntrar varandra.

16.jpg

Sara, cleaner

Jag är en flitig tredjeårsstuderande från Ylistaro. Talonhenki möjliggjorde arbete för mig samtidigt som jag studerar, eftersom jag fick utföra olika kontorsstädningar på kvällstid.

Min personlighet är vänlig, empatisk och hänsynsfull mot andra. I det här arbetet tycker jag om att kunna arbeta självständigt och flexibelt. Jag har också alltid haft en passion för städning.

 

Jag blev väl mottagen av arbetsgruppen från början och introduktionen var utmärkt. På Talonhenki råder en riktigt bra arbetsmiljö och man får alltid hjälp och stöd när det behövs.

3.jpg

Daria, team cleaner, Vardagsassistent-ansvarig

Jag kommer från Ryssland, från Kivennava. Jag flyttade till Finland som tonåring år 2005. Jag bor i Ylistaro med min familj. Städning och inredning ligger mig nära hjärtat. Vad kan vara trevligare än att göra det man gillar som sitt arbete, se resultatet av sitt eget arbete och underlätta vardagen för andra.

På Talonhenki ansvarar jag för att introducera rysktalande (inklusive ukrainska) medarbetare i företagets kultur och arbetsmetoder.

Jag är egentligen utbildad som närvårdare, men bestämde mig ändå för att byta yrkesbana i november 2021 och började som cleaner på Talonhenki. Personlighetsmässigt är jag social, flitig och ansvarsfull. Med min bakgrund som närvårdare är jag med och utvecklar och koordinerar vardagsassistenttjänsten.

På Talonhenki råder en trevlig atmosfär, och man får alltid stöd och vägledning när man behöver det.

18.jpg

Mila, cleaner

Jag är nyligen flyttad från Egentliga Finland till Österbotten, och jag är en ensamstående mamma med ett barn. Min släkt härstammar från denna region, och hela mitt liv har jag bott i söder. Detta är det största och mest modiga beslutet i mitt liv, att vända en ny sida.

Jag är utbildad trädgårdsmästare, men jag har aldrig arbetat inom det yrket. Ända sedan jag var barn har jag haft en passion för städning och sagt att när jag blir stor, vill jag bli städare. Jag är den typen som städar och ordnar på andra människors platser även när de inte ser det, till och med knyter skosnören snyggt på andras skor i hallen.

Jag njuter av renlighet, ordning och reda, när allt är perfekt. Som städare är jag effektiv, ansvarsfull och noggrann, och jag har fått mycket positiv feedback för mitt arbete. När jag först såg Talonhenki's webbplats imponerades jag så mycket att jag omedelbart kontaktade dem för att bli en del av deras diamantteam.

Arbetsgivaren och kollegorna har välkomnat mig på ett otroligt underbart sätt. Alla är hjärtliga och omtänksamma människor. Jag hade inte kunnat föreställa mig en bättre arbetsplats. Och det bästa av allt är att jag får glädja och städa våra kunders underbara hem och ge dem vardagens lyx genom att göra det jag älskar mest.

15.jpg

Maiju, cleaner

Jag är en social och ordningsam ung kvinna från Seinäjoki. På Talonhenki arbetar jag med hemstädning. Jag respekterar varje persons hem för dess unika skönhet och vill med mitt arbete göra vardagen enklare och mer glädjefylld för andra.

Personlighetsmässigt är jag empatisk, flitig och ansvarsfull som arbetstagare. På min fritid älskar jag allt som har med kreativitet att göra, som hantverk, att spela piano och sjunga. Det är därför jag speciellt gillar detta arbete, eftersom jag får se resultatet av mitt eget arbete.

Talonhenki har en underbart hjälpsam och uppmuntrande atmosfär. Det finns människor i olika åldrar och med olika bakgrunder, men alla är lika och behandlas på ett rättvist sätt.

1.jpg

Anne, service manager, Arbetsmiljöchef

Jag har arbetat på Talonhenki sedan 2016, från början som cleaner och avancerat till service manager. Jag ansvarar för att introducera och utbilda personalen samt ge vägledning. Dessutom hanterar jag kundavtal och förändringar i våra avtal med kunderna. Jag är också medlem i företagets styrgrupp, vars uppgift är att ständigt utveckla företagets verksamhet och arbetsmetoder samt personalens välmående.

Jag är flitig, noggrann och pålitlig och respekterar Talonhenkis värderingar. Talonhenki är en bra arbetsplats eftersom jag kan utveckla mitt eget arbete och organisera min arbetsdag. Jag trivs här eftersom jag får utlopp för min kreativitet.

För alla ärenden som rör våra avtal med kunderna kan du bäst nå mig via ep@talonhenki.fi eller per telefon på 044-309 9398.

10.jpg

Petriina, Ledningsassistent, sociala medier-ansvarig

Jag är en flitig och noggrann ung kvinna från Seinäjoki. För närvarande genomför jag en företagsekonomi yrkesexamen som en del av en läroavtalsutbildning på Talonhenki. Jag är med i företagets styrgrupp och ansvarar bland annat för verksamhetsorganisering, planering och utveckling tillsammans med gruppen. Jag är också involverad i rekryteringen och kan ofta ses vid kundbesök eller i annan kommunikation. Mitt avtryck syns i företagets marknadsföring och synlighet i sociala medier.

Det är viktigt för mig att lyckas med mitt arbete. Jag respekterar Talonhenkis värderingar eftersom de ligger mig nära hjärtat. Talonhenki är en bra arbetsplats eftersom arbetet är mycket mångsidigt och givande. Det ger en bra grund för framtiden. Vår arbetsgemenskap har en god sammanhållning, och det är trevligt att komma till arbetet varje dag.

ep@talonhenki.fi er 044 309 9398

11.jpg

Henrietta, Försäljnings- och inkassobokföring, fakturering och löner

Jag är en noggrann och pålitlig kvinna med familj i Seinäjoki. För närvarande genomför jag en företagsekonomi yrkesexamen som en del av en läroavtalsutbildning på Talonhenki, med huvudämnet ekonomihantering.

För mig är det viktigt att jag gör mitt arbete korrekt och att löner och fakturering sköts i tid. Jag har tidigare haft en 10-årig karriär inom skönhetsbranschen som entreprenör, men på grund av allergier fick jag möjlighet att gå med i Talonhenkis team. Som företagare är ekonomihantering bekant för mig, och det kräver noggrannhet och precision, vilket passar min personlighet bra.

I Talonhenkis team upprätthåller vi en bra sammanhållning och träffas även utanför arbetstid, till exempel på företagsutflykter.

Vid frågor som rör fakturering är du välkommen att kontakta mig.

taloushallinto@talonhenki.fi er 045 172 8220

2.jpg

Karita,ledare

Jag är en entreprenör från Seinäjoki med över 20 års erfarenhet inom städbranschen; jag har erfarenhet av organisering, utveckling, försäljning och ledarskap. Min senaste examen är en magisterexamen inom företagsekonomi.

 

Jag njuter av ett rent hem och inredning. Jag har hobbyer som skådespeleri, sång, olika hantverk och motion på mina egna villkor. Mitt arbete på Talonhenki är en dröm som gått i uppfyllelse, och jag gör detta arbete med hela mitt hjärta. Jag hjälper gärna med alla frågor som rör våra tjänster.

bottom of page