top of page
Siivottu

Vi letar efter medarbetare!

Är du diamanten vi letar efter?

Vill du ha en bra merit på ditt CV? Visste du att nästan alla som har arbetat inom städbranschen har bättre möjligheter att få jobb inom andra områden i framtiden, eftersom städarbete kräver att man har rätt inställning och är flitig.

Gör ett modigt beslut för en positiv förändring och möjlighet. Om du är arbetslös tjänar du ingen pension, så varje arbete bidrar till ditt pensionssparande.

Arbetet kräver god fysisk kondition och uthållighet, och det hjälper dig att hålla dig i form även om det inte är ett alltför tungt arbete.

Du kan också arbeta deltid, men för entusiastiska arbetstagare fylls arbetsdagarna vanligtvis mellan måndag och fredag mellan kl. 08.00 och 15.30.

 

Om du gillar att arbeta med händerna och inredning är något du brinner för, är detta jobbet värt att kolla upp. Vi kräver inte tidigare erfarenhet eftersom vi utbildar dig noggrant för uppgiften. Det är en fördel om du har goda kunskaper i finska eller ukrainska/ryska i tal och skrift.

 

Kasta bort fördomarna om städbranschen och ta chansen i ditt liv! Kom till oss och följ dina drömmar. Vi gör aldrig kompromisser med kvaliteten och bjuder på bonus för varje arbetstimme efter introduktion/utvärderingsperioden.

Vi följer inte heller efter personalen med ett spö, eftersom personalens välbefinnande är nära vårt hjärta ❤️

Om du är öppensinnad och vågar ta dig an nya möjligheter och ser dig själv som en del av laget, fyll i ansökan nedan eller skicka en kort presentation om dig själv och ditt CV till ep@talonhenki.fi.


Lön


Lönen består av tre steg, den första månaden är så kallad träningsperiod, där vi betalar träningslönen enligt Fastighetsbranschens kollektivavtal. Efter det, när du är redo för självständigt arbete och vår handledare har bekräftat det, går du över till den andra löneklassen. Kvalitetsbonusen kommer efter 4-6 månaders arbete och är 1,5 €/timme utöver den normala lönen.

8.png

Skicka din ansökan!

Ladda upp ditt CV.

Tack för din ansökan!

Clanerhakemus
Franchisin

Vi söker entreprenöriella och briljanta individer till diamantligan!​

Du kan agera antingenfranchise ellersom lätt företagaresamt bo var som helst, för bara himlen är gränsen för erövringar.

 

Din arbetshistoria kan bestå av vad som helst, eftersom din talang kan öppna nya dörrar.

du kanske redan är företagare, men du behöver stöd och ett extra lyft.

 

Skolbänken kanske inte har blivit bekant eller den har spenderats på fel område, allt går att lära sig. 

 

Ditt huvud sprudlar av tankar och drömmar är en del av din vardag. Du är entusiastisk, uthållig och en sällskaplig person, men du känner att dessa karaktärsdrag förträngs eller glöms bort.

 

Du vaknar till samma dag varje dag, du släpar igenom den och känner ingenting,NEJ! 

Det får inte fortsätta så här, nu är det dags att göra en förändring och vända släden mot drömmar!
 

Är du redo för äventyr?med detta på en intressant väg? 

Nu behöver du bara mod, motståndskraft och en touch av humor, och resan kan bli minnesvärd. Se vad vi redan har åstadkommit, vill du vara en del av vår diamantliga?

 

Svara på frågorna i formuläret nedan, så får du följdfrågor eller ett tack i returmailet.

 

Missa inte din chans! 🤍

Ansökan om att bli franchise- och lättföretagare.

Kiitos hakemuksestasi!

bottom of page