top of page
Talonhenki Ajankohtaista

Aktuellt

Hej städproffs, bli en del av Talonhenki team som företagare!

Är du stolt över ditt yrke inom städbranschen, har färdigheter inom organisation, social förmåga och vill driva ditt arbete som företagare? Du kanske är den person vi letar efter! Talonhenki söker fler nyckelpersoner för att höja hemstädning till femstjärnig nivå.

Börja din spännande resa inom hemstädning som företagare med oss eller fortsätt din påbörjade företagsresa med Talonhenki. Hos oss kan du börja om från början eller fortsätta med tidigare etablerade kundrelationer. Vi är en erfaren aktör inom vår bransch och erbjuder dig en utmärkt möjlighet att utvecklas i ditt yrke. Dessutom får du stöd av ett varmt och skickligt team av kollegor. 🤍

Skicka in din ansökan senast den 31 augusti 2023 via e-post till adressen ep@talonhenki.fi

Städaren

Vi vill hjälpa till med att stödja Ukrainas flyktingar och ge dem möjlighet att börja ett nytt liv i Finland!

Ukraina är i våra hjärtan, och därför vill vi göra vårt bidrag för att hjälpa flyktingar från Ukraina att starta ett nytt liv i Finland. Vi har redan anställt ivriga och effektiva ukrainska medarbetare med rätt attityd till vårt diamantteam. De har fått mycket beröm för sin fantastiska inställning och sitt högkvalitativa arbete.

Även om de ännu inte talar finska, har vi två medarbetare som kan ryska i vårt team, vilket gör det möjligt att genomföra en utmärkt introduktion och tolkhjälp, och de kommer att få samma utbildning som våra övriga medarbetare.

 

Vi hoppas att våra kunder kommer att vara med och stödja denna viktiga insats. 🤍

Ukrainas flagga

Amazing Cleaneri -evenemang

Efter ett par års paus är vi tillbaka här!

Som en förnyad och utvecklad tävling.

Under ledning av Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy har "Miss Beauty Cleaner" fått ett nytt namn och utseende.

Talonhenki Etelä-Pohjanmaa värdesätter mest av allt välmående och glada städare, och därför vill vi göra allt vi kan för att värdera städarbete och städare.

Städning är en av de viktigaste och mest värdefulla sakerna i vårt liv, och vi är lyckliga över att dess betydelse nu också har uppmärksammats offentligt av flera utomstående aktörer.

Vi vill upprätthålla detta värde och denna betydelse samt sprida en positiv inställning till städbranschen. Vi vet alla att varje städare förtjänar en eloge. Nu har vi möjlighet att ge den offentligt! Gamla övertygelser har rasat, och numera kan inte vem som helst bli städare, det kräver rätt inställning och respekt för branschen samt intresse för praktiskt arbete.

Vi söker inte en miss eller modell, utan en modig, utåtriktad och energisk person som arbetar med städning som huvud- eller deltidsarbete, med fullt engagemang och stolthet över det de gör.

 

Kolla in evenemangets sidor på Facebook!

AmazingCleaner post.png
bottom of page